Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-02 00:01
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: AEK Chios Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
AEK Chios Gastrolith Concretions
F Tactiek 352
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.7 gemiddelde waardering 33.3
average Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Tyczka verovert de bal door een tackle van achteren. Yearwood onderschept slim de pass. Yearwood speelt de bal door. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Endrődi rent richting de bal. Endrődi probeert naar een medespeler te passen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Parke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
de Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarbrough is nu in balbezit. de Paz verovert de bal door een tackle van achteren. de Paz haalt uit met een fantastische trap. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 1:0

20e minuut.
Endrődi heeft problemen om de bal te vangen. Endrődi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yearwood de bal. Tyczka is nu in balbezit. Tyczka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Yarbrough onderschept slim de pass. Yarbrough met een sublieme pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Endrődi onderschept slim de pass. Leary begaat een overtreding. Endrődi raakt geblesseerd tijdens het duel. Pascuzzo met een snel genomen vrije trap. Yearwood heeft problemen om de bal te vangen. Tyczka rent richting de bal. Tyczka haalt uit met een fantastische trap. Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 1:1

30e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pascuzzo de bal. Pascuzzo passt de bal zonder na te denken. Maldonado rent richting de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. Parke bokst de bal weg.

36e minuut.
Yarbrough kopt de bal weg. Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeast rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pascuzzo geeft een lange en hoge pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Leary begaat een overtreding. Maldonado raakt geblesseerd tijdens het duel. Pascuzzo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 63%, Gastrolith Concretions 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEK Chios - Gastrolith Concretions 1:1

58e minuut.
Yearwood geeft een hoge lob. de Paz is nu in balbezit. de Paz speelt de bal door. Potiguara rent richting de bal. Potiguara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Avery kopt de bal weg. Francetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Francetić passt de bal in één keer door. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Malbašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malbašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 1:2

72e minuut.
Pascuzzo met een sublieme pass. Endrődi speelt de bal door. Daar is Bleyenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyczka rent richting de bal. Tyczka passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
de Paz onderschept slim de pass. de Paz passt de bal in één keer door. Gerszberg is nu in balbezit. Potiguara onderschept slim de pass. Potiguara schiet op doel. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Bleyenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Francetić rent richting de bal. Francetić passt de bal met de wreef. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 1:3

78e minuut.
Klungelig pakt Fayette de bal. Fayette geeft een hoge lob. de Paz is nu in balbezit. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara schiet op doel. Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is de Paz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Paz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 2:3

80e minuut.
Gerszberg geeft de bal voor. Tyczka is nu in balbezit. Avery tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avery krijgt een gele kaart. Tyczka raakt geblesseerd tijdens het duel. Yarbrough met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Tyczka de bal. Malbašić probeert naar een medespeler te passen. Leary rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tyczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyczka schiet op doel. Parke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 2:4

88e minuut.
Maldonado passt de bal zonder na te denken. Tyczka is nu in balbezit. Bleyenberg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bleyenberg krijgt een gele kaart. Tyczka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malbašić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Parke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 56%, Gastrolith Concretions 44%.
AEK Chios - Gastrolith Concretions 2:4