Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farciarze Roku _Włatcy_Móch_
obrona Czestocho Tactiek jazda
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 45.2
formidable Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen good


1e minuut.
Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green speelt de bal door. Zabos is nu in balbezit. Zabos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 1:0

4e minuut.
Zabos is nu in balbezit. Zabos geeft een lange en hoge pass. Kirsner verovert de bal door een tackle van achteren. Høgås bereikt de bal nog maar net als eerste. Høgås geeft een hoge lob. Rönkkönen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Audytor rent richting de bal. Zabos onderschept slim de pass. Zabos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 2:0

7e minuut.
Høgås passt de bal zonder na te denken. Petek speelt de bal door. Zabos heeft problemen om de bal te vangen. Zabos schiet op doel. Rönkkönen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 3:0

10e minuut.
Petek met een sublieme pass. Green rent richting de bal. Servetli bereikt de bal nog maar net als eerste. Green onderschept slim de pass. Green haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Babarich met een sublieme pass. Borso heeft problemen om de bal te vangen. Borso met een sublieme pass. Pilarz rent richting de bal. Pilarz schiet op doel. Bullo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Greuceanu probeert naar een medespeler te passen. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea passt de bal met de wreef. Zabos is nu in balbezit. Zabos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Petek passt de bal in één keer door. Brocea rent richting de bal. Brocea probeert naar een medespeler te passen. Green rent richting de bal. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 4:0

35e minuut.
Høgås bereikt de bal nog maar net als eerste. Høgås passt de bal in één keer door. Green heeft problemen om de bal te vangen. Green haalt uit met een fantastische trap. Rönkkönen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 5:0

36e minuut.
Kirsner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Høgås met een snelle inworp. Petek geeft een hoge lob. Green krijgt zijn hoofd ertegen. Rönkkönen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 6:0

37e minuut.
Brocea met een sublieme pass. Green is nu in balbezit. Green passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Høgås de bal. Høgås haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pilarz rent richting de bal. Greuceanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Babarich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Castedo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 6:1

44e minuut.
Green kopt de bal weg. Zabos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babarich. Babarich krijgt een gele kaart. Zabos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Cardei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Høgås probeert naar een medespeler te passen. Green rent richting de bal. Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 30%, _Włatcy_Móch_ 70%.
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 7:1

49e minuut.
Høgås bereikt de bal nog maar net als eerste. Høgås geeft de bal voor. Audytor kopt de bal weg. Greuceanu rent richting de bal. Greuceanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Brocea heeft problemen om de bal te vangen. Brocea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Green de bal. Green haalt uit met een fantastische trap. Rönkkönen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 8:1

57e minuut.
Petek bereikt de bal nog maar net als eerste. Petek passt de bal zonder na te denken. Zabos is nu in balbezit. Zabos schiet op doel. Rönkkönen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 9:1

64e minuut.
Høgås met een sublieme pass. Zabos rent richting de bal. Audytor rent richting de bal. Zabos verovert de bal door een tackle van achteren. Zabos schiet op doel. Rönkkönen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Green de bal. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 10:1

66e minuut.
Greuceanu onderschept slim de pass. Greuceanu speelt de bal door. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 11:1

73e minuut.
Høgås rent richting de bal. Høgås geeft een lange en hoge pass. Audytor kopt de bal weg. Zabos is nu in balbezit. Zabos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Castedo onderschept slim de pass. Castedo passt de bal met de wreef. Brocea probeert naar een medespeler te passen. Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rönkkönen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 12:1

76e minuut.
Høgås bereikt de bal nog maar net als eerste. Høgås geeft een lange en hoge pass. Zabos kopt de bal weg. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Babarich passt de bal met de wreef. Brocea heeft problemen om de bal te vangen. Brocea met een sublieme pass. Green rent richting de bal. Green schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Zabos verovert de bal door een tackle van achteren. Petek is nu in balbezit. Petek geeft een lange en hoge pass. Zabos is nu in balbezit. Zabos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fusca geeft een hoge lob. Zabos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salis. Salis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farciarze Roku 37%, _Włatcy_Móch_ 63%.
Farciarze Roku - _Włatcy_Móch_ 12:1