Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: maria sharapova Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2741
maria sharapova Wimbledon Tokers
hej Tactiek sorted22
32% Balbezit 68%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 56.8
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov rent richting de bal. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:1

2e minuut.
Paasch is nu in balbezit. Paasch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Makowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński probeert naar een medespeler te passen. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş schiet op doel. Makowski probeert de bal aan de voet te houden. Klíma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosendahl met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:2

8e minuut.
Kuczyński rent richting de bal. Audissino onderschept slim de pass. Kuczyński begaat een overtreding. Kuczyński krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Paasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş verovert de bal door een tackle van achteren. Mărcuş passt de bal zonder na te denken. Bercu rent richting de bal. Bercu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Klíma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:3

14e minuut.
Mielcarz verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarz probeert naar een medespeler te passen. Vladimirov rent richting de bal. Bercu is nu in balbezit. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vladimirov speelt de bal door. Bercu rent richting de bal. Paasch verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Klíma bokst de bal weg.

22e minuut.
Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov geeft een hoge lob. Mărcuş is nu in balbezit. Mărcuş schiet op doel. Toft probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mielcarz passt de bal in één keer door. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov passt de bal in één keer door. Bercu rent richting de bal. Bercu draait met de bal, schiet en ... Klíma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kuczyński speelt de bal door. Mărcuş rent richting de bal. Makowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş onderschept slim de pass. Mărcuş geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Klíma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bercu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:4

36e minuut.
Toft verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuczyński zal de hoekschop nemen. Mărcuş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:5

38e minuut.
Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu passt de bal zonder na te denken. Espersen is nu in balbezit. Mărcuş onderschept slim de pass. Mărcuş schiet op doel. Klíma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maria sharapova 72%, Wimbledon Tokers 28%.
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:5

47e minuut.
Kuczyński probeert naar een medespeler te passen. Toft bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş onderschept slim de pass. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mărcuş verovert de bal door een tackle van achteren. Audissino verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczyński geeft de bal voor. Bercu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bjerrisggard is nu in balbezit. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş draait met de bal, schiet en ... Paal! Klíma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bercu kan de bal niet met de borst controleren. Klíma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:6

56e minuut.
Bjerrisggard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oswos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kuczyński passt de bal met de wreef. Klíma probeert naar een medespeler te passen. Kuczyński kopt de bal weg. Daar is Mărcuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărcuş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Oswos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărcuş rent richting de bal. Mărcuş probeert naar een medespeler te passen. Bercu is nu in balbezit. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov onderschept slim de pass. Vladimirov passt de bal zonder na te denken. Mărcuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Bruzda komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Audissino kopt de bal weg. Bercu is nu in balbezit. Paasch verovert de bal door een tackle van achteren. Paasch geeft een hoge lob. Mărcuş krijgt zijn hoofd ertegen. Klíma bokst de bal weg.

66e minuut.
Rosendahl geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bruzda met de inworp. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bruzda met de inworp. Haffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladimirov verovert de bal door een tackle van achteren. Vladimirov schiet op doel. Klíma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:7

71e minuut.
Audissino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărcuş begaat een overtreding. Audissino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Metelka komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Bercu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bercu met een sublieme pass. Metelka rent richting de bal. Metelka draait met de bal, schiet en ... Klíma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:8

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Klíma niet meer kan verder spelen. Kvist komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Paasch met een sublieme pass. Daar is Espersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bercu rent richting de bal. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:9

76e minuut.
Haffner kopt de bal weg. Makowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oswos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov draait met de bal, schiet en ... Kvist verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bruzda probeert naar een medespeler te passen. Kosov speelt de bal door. Kuczyński geeft de bal voor. Bercu rent richting de bal. Bercu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bercu rent richting de bal. Bercu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:10

88e minuut.
Toft is nu in balbezit. Toft geeft een hoge lob. Audissino is nu in balbezit. Kuczyński onderschept slim de pass. Kuczyński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendahl onderschept slim de pass. Rosendahl geeft een lange en hoge pass. Haffner heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bruzda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kryger de bal. Bercu rent richting de bal. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Kvist maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maria sharapova 73%, Wimbledon Tokers 27%.
maria sharapova - Wimbledon Tokers 0:11