Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-02 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Eden del Tifoso
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
A Mani Basse CORRADIANA2. O
QQ3-B Tactiek 5 dif 3 att
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
72.5 gemiddelde waardering 60.2
outstanding Schieten very good
outstanding Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Dobrota passt de bal met de wreef. Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica passt de bal in één keer door. Burian rent richting de bal. Burian schiet op doel. Drhlík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Dobrota heeft problemen om de bal te vangen. Dobrota geeft de bal voor. Şevket kopt de bal weg. Burian rent richting de bal. Burian schiet op doel. Drhlík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Deschacht is nu in balbezit. Şevket onderschept slim de pass. Şevket passt de bal zonder na te denken. Burian is nu in balbezit. Burian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - CORRADIANA2. O 1:0

14e minuut.
Ślepecki met een sublieme pass. Bacigalupi heeft problemen om de bal te vangen. Bacigalupi speelt de bal door. Koutsokoumnis is nu in balbezit. Koutsokoumnis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Formica is nu in balbezit. Formica passt de bal in één keer door. Dobrota probeert naar een medespeler te passen. Şevket rent richting de bal. Şevket draait met de bal, schiet en ... Drhlík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Jagodzki geeft een lange en hoge pass. Şevket rent richting de bal. Dobrota is nu in balbezit. Dobrota geeft een lange en hoge pass. Burian springt en kopt de bal. Drhlík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ślepecki geeft een hoge lob. Inworp. Formica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdyli rent richting de bal. Abdyli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Dobrota geeft de bal voor. Pacheco kopt de bal weg. Manuszak controleert de bal met de borst. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Mani Basse 42%, CORRADIANA2. O 58%.
A Mani Basse - CORRADIANA2. O 1:0

48e minuut.
Dobrota kopt de bal weg. Peresada heeft problemen om de bal te vangen. Deschacht met een sublieme pass. Koutsokoumnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsokoumnis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Briceño speelt de bal door. Formica is nu in balbezit. Briceño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Briceño krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Klungelig pakt Burian de bal. Kouici rent richting de bal. Burian verovert de bal door een tackle van achteren. Burian draait met de bal, schiet en ... Drhlík werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - CORRADIANA2. O 2:0

55e minuut.
Bacigalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica onderschept slim de pass. Formica geeft de bal voor. Burian krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Formica kan de bal niet met de borst controleren. Ślepecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica verovert de bal door een tackle van achteren. Formica geeft een hoge lob. Şevket krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - CORRADIANA2. O 3:0

58e minuut.
Formica passt de bal in één keer door. Abdyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pacheco krijgt een gele kaart. Abdyli raakt geblesseerd tijdens het duel. Burian legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Drhlík bokst de bal weg. Paal!

63e minuut.
Formica is nu in balbezit. Formica passt de bal in één keer door. Abdyli rent richting de bal. Abdyli schiet op doel. Drhlík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - CORRADIANA2. O 4:0

65e minuut.
Briceño rent richting de bal. Burian onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Formica zal de hoekschop nemen. Burian maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Dobrota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrota met een sublieme pass. Burian is nu in balbezit. Burian draait met de bal, schiet en ... Drhlík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - CORRADIANA2. O 5:0

77e minuut.
Dobrota met een snelle inworp. Şevket rent richting de bal. Şevket passt de bal zonder na te denken. Burian is nu in balbezit. Burian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bacigalupi is nu in balbezit. Bacigalupi speelt de bal door. Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj schiet op doel. Corto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - CORRADIANA2. O 5:1

88e minuut.
Peresada probeert naar een medespeler te passen. Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica geeft de bal voor. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Drhlík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Martignon kopt de bal weg. Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica begaat een overtreding. Formica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Mani Basse 40%, CORRADIANA2. O 60%.
A Mani Basse - CORRADIANA2. O 5:1