Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 22:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Eden del Tifoso
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
A Mani Basse __BEŞİKTAŞK__
3-2-5 Inverse Tactiek Deneme 1
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
69.9 gemiddelde waardering 75.2
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
Hoàng Việt kopt de bal weg. Gardović is nu in balbezit. Fichera verovert de bal door een tackle van achteren. Fichera schiet op doel. Corto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - __BEŞİKTAŞK__ 0:1

9e minuut.
Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho passt de bal in één keer door. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ... Corto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - __BEŞİKTAŞK__ 0:2

18e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón probeert naar een medespeler te passen. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Fichera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - __BEŞİKTAŞK__ 0:3

32e minuut.
Gaguinho geeft een lange en hoge pass. Corto met een sublieme pass. Sassanguie speelt de bal door. Klungelig pakt Ordubadlı de bal. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Corto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Việt controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - __BEŞİKTAŞK__ 0:4

36e minuut.
Sassanguie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassanguie geeft een hoge lob. Daar is Camarda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt draait met de bal, schiet en ... Corto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fichera rent richting de bal. Fichera schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın onderschept slim de pass. Abdyli verovert de bal door een tackle van achteren. Abdyli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - __BEŞİKTAŞK__ 1:4

43e minuut.
Burian kopt de bal weg. Abdyli is nu in balbezit. Aşkın tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdyli raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdyli komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Mani Basse 66%, __BEŞİKTAŞK__ 34%.
A Mani Basse - __BEŞİKTAŞK__ 1:4

46e minuut.
Burian controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Roslan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ordubadlı is nu in balbezit. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Fichera maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho passt de bal met de wreef. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Fichera springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho met een sublieme pass. Hoàng Việt is nu in balbezit. Hoàng Việt haalt uit met een fantastische trap. Corto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is van de Korput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Việt rent richting de bal. Duvivier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoàng Việt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fichera neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - __BEŞİKTAŞK__ 1:5

54e minuut.
Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho passt de bal in één keer door. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - __BEŞİKTAŞK__ 2:5

59e minuut.
Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fichera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fichera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fichera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Buitenspel voor Abdyli. Goede buitenspelval van de verdediging. Aşkın maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ordubadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordubadlı geeft de bal voor. Fichera maakt een snoekduik en kopt de bal. Corto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Việt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - __BEŞİKTAŞK__ 2:6

65e minuut.
Daar is van de Korput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Việt is nu in balbezit. Gardović maakt een afschuwelijke overtreding. Hoàng Việt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cepeda wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - __BEŞİKTAŞK__ 2:7

66e minuut.
Inworp. Cepeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ordubadlı geeft een lange en hoge pass. Fichera krijgt zijn hoofd ertegen. Corto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Buitenspel voor Fichera. Goede buitenspelval van de verdediging. Şüküroğlu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın controleert de bal met de borst. Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu haalt uit met een fantastische trap. Duch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Roslan heeft problemen om de bal te vangen. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aşkın zijn tegenspeler op de grond. Aşkın krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Şüküroğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Şüküroğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sassanguie geeft een lange en hoge pass. Hoàng Việt kopt de bal weg. Fichera rent richting de bal. Fichera haalt uit met een fantastische trap. Corto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Duvivier kopt de bal weg. Formica probeert naar een medespeler te passen. Şüküroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket rent richting de bal. Şevket haalt uit met een fantastische trap. Duch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burian bereikt de bal nog maar net als eerste. Burian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - __BEŞİKTAŞK__ 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Mani Basse 63%, __BEŞİKTAŞK__ 37%.
A Mani Basse - __BEŞİKTAŞK__ 3:7