Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis United Division
4-4-2 Tactiek 532 | 1w R #2
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 58.2
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Ngo Hin geeft een hoge lob. Sarkissian kopt de bal weg. Raça heeft problemen om de bal te vangen. Burlădeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Burlădeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - United Division 1:0

6e minuut.
Omgiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Omgiewicz passt de bal met de wreef. Victoor speelt de bal door. Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkissian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zamudio is nu in balbezit. Zamudio passt de bal in één keer door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohammed onderschept slim de pass. Wal probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zamudio zal de hoekschop nemen. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ngo Hin met een snelle inworp. Victoor rent richting de bal. Victoor speelt de bal door. Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkissian schiet op doel. Markuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamudio met de inworp. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil schiet op doel. Wal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No tengo tennis - United Division 1:1

33e minuut.
Ceascin is nu in balbezit. Ceascin geeft een lange en hoge pass. Daar is MacCowan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlădeanu haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Victoor kopt de bal weg. Sarkissian rent richting de bal. Sarkissian geeft een lange en hoge pass. Burlădeanu is nu in balbezit. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ... Markuszewski bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molitorys met een snelle inworp. Zamudio speelt de bal door. Klungelig pakt Molitorys de bal. Molitorys geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 34%, United Division 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
No tengo tennis - United Division 1:1

48e minuut.
Maz onderschept slim de pass. Maz geeft de bal voor. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - United Division 2:1

58e minuut.
Rodríguez neemt de hoekschop. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio passt de bal zonder na te denken. Reckenbeil rent richting de bal. Reckenbeil schiet op doel. Wal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ceascin geeft een lange en hoge pass. Raça bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkissian onderschept slim de pass. Sarkissian draait met de bal, schiet en ... Markuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - United Division 3:1

63e minuut.
Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkissian passt de bal in één keer door. Albornoz speelt de bal door. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Markuszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Molitorys met een sublieme pass. Zamudio rent richting de bal. Zamudio met een sublieme pass. Reckenbeil is nu in balbezit. Reckenbeil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio met een sublieme pass. Molitorys rent richting de bal. Molitorys geeft de bal voor. Reckenbeil krijgt zijn hoofd ertegen. Wal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Victoor passt de bal in één keer door. Burlădeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCowan rent richting de bal. Burlădeanu onderschept slim de pass. Burlădeanu schiet op doel. Markuszewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 47%, United Division 53%.
No tengo tennis - United Division 3:1