Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rembertovia FC Mangol
a2 Tactiek vSosnowiec
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
64.5 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Abrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Uccelli begaat een overtreding. Abrahim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sadek kopt de bal weg. Abrahim rent richting de bal. Abrahim haalt uit met een fantastische trap. Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - FC Mangol 0:1

3e minuut.
Zmatený kopt de bal weg. Zaccheria is nu in balbezit. Laffely rent richting de bal. Zaccheria onderschept slim de pass. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... Berlusconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Sadek probeert naar een medespeler te passen. Uchiyama is nu in balbezit. Uchiyama draait met de bal, schiet en ... Uccelli probeert de bal aan de voet te houden. François verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - FC Mangol 0:2

13e minuut.
Vála bereikt de bal nog maar net als eerste. Vála probeert naar een medespeler te passen. Lääs speelt de bal door. Zmatený is nu in balbezit. Zmatený haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Lääs is nu in balbezit. Lääs geeft een lange en hoge pass. Ćervić kopt de bal weg. Laffely probeert de bal aan de voet te houden. Zmatený bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zaccheria is nu in balbezit. Zmatený bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmatený bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmatený haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Sadek heeft problemen om de bal te vangen. Sadek passt de bal in één keer door. Abrahim rent richting de bal. Abrahim draait met de bal, schiet en ... Bove probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - FC Mangol 0:3

25e minuut.
Fontana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frakiewicz met een sublieme pass. Kutsy speelt de bal door. Uchiyama is nu in balbezit. Uchiyama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uchiyama rent richting de bal. Uchiyama schiet op doel. Bove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lääs passt de bal in één keer door. Zmatený bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świerblewski. Świerblewski krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sadek kopt de bal weg. Cani geeft een lange en hoge pass. Uccelli kan de bal niet met de borst controleren. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Frakiewicz speelt de bal door. Cani geeft een lange en hoge pass. Kutsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Uchiyama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rembertovia 47%, FC Mangol 53%.
Rembertovia - FC Mangol 0:3

46e minuut.
Frakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Uchiyama is nu in balbezit. Kutsy is nu in balbezit. Uchiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Uchiyama schiet op doel. Bove bokst de bal weg.

53e minuut.
Cani passt de bal in één keer door. Sadek rent richting de bal. Sadek geeft een lange en hoge pass. Uchiyama springt en kopt de bal. Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - FC Mangol 0:4

64e minuut.
Cani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cani passt de bal met de wreef. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek geeft een lange en hoge pass. Abrahim maakt een snoekduik en kopt de bal. Bove bokst de bal weg.

72e minuut.
Cani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadek rent richting de bal. Piesik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sadek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Uchiyama neemt zijn aanloop. Bove bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - FC Mangol 0:5

74e minuut.
Frakiewicz geeft een lange en hoge pass. Mazzuca probeert de bal met de borst te controleren. Cani met een sublieme pass. Uchiyama rent richting de bal. Uchiyama schiet op doel. Bove kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Niewiadomski passt de bal met de wreef. Grumezea onderschept slim de pass. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... Berlusconi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Lääs met de inworp. Sadek rent richting de bal. Vála onderschept slim de pass. Vála draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rembertovia 53%, FC Mangol 47%.
Rembertovia - FC Mangol 0:5