Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MOV2 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
MOV2 Claudia de lo angeles
new26 Tactiek Clau 2
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
56.9 gemiddelde waardering 47.5
uitmuntend Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazziotta is nu in balbezit. Miazga verovert de bal door een tackle van achteren. Spal rent richting de bal. Spal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Vliegher met een snelle inworp. Vecsernyés geeft een lange en hoge pass. Richards krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Claudia de lo angeles 0:1

16e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidibe onderschept slim de pass. Sidibe speelt de bal door. Espejo is nu in balbezit. Espejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vecsernyés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adinachukwu rent richting de bal. Kopek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adinachukwu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Piechowicz met een sublieme pass. Spal is nu in balbezit. Zachęta begaat een overtreding. Spal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piechowicz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger passt de bal met de wreef. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Adinachukwu rent richting de bal. Adinachukwu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Sotolongo met de inworp. Ratzinger met een sublieme pass. Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo geeft de bal voor. Espejo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tarazona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger passt de bal met de wreef. Zachęta speelt de bal door. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sotolongo is nu in balbezit. Sotolongo met een sublieme pass. Miazga is nu in balbezit. Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Sidibe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zachęta. Spal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Vecsernyés geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Richards. Goede buitenspelval van de verdediging. Sidibe neemt vlug de vrije trap. Adinachukwu controleert de bal met de borst. Adinachukwu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MOV2 - Claudia de lo angeles 1:1

45e minuut.
Zachęta is nu in balbezit. Zachęta geeft een hoge lob. Adinachukwu is nu in balbezit. Adinachukwu haalt uit met een fantastische trap. Tarazona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Claudia de lo angeles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 47%, Claudia de lo angeles 53%.
MOV2 - Claudia de lo angeles 2:1

47e minuut.
Daar is Ratzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachęta is nu in balbezit. Ratzinger probeert naar een medespeler te passen. Adinachukwu rent richting de bal. Ratzinger geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Rahamim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahamim passt de bal zonder na te denken. Zambataro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo passt de bal in één keer door. Kopek rent richting de bal. Adinachukwu onderschept slim de pass. Adinachukwu draait met de bal, schiet en ... Tarazona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ratzinger rent richting de bal. Ratzinger met een sublieme pass. Adinachukwu rent richting de bal. Adinachukwu schiet op doel. Tarazona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Claudia de lo angeles 3:1

70e minuut.
Piechowicz passt de bal in één keer door. Mazziotta is nu in balbezit. Mazziotta met een sublieme pass. Adinachukwu rent richting de bal. Adinachukwu draait met de bal, schiet en ... Tarazona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Espejo kopt de bal weg. Kopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Adinachukwu verovert de bal door een tackle van achteren. Adinachukwu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOV2 - Claudia de lo angeles 4:1

83e minuut.
Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsikostas onderschept slim de pass. Mitsikostas geeft een lange en hoge pass. Espejo is nu in balbezit. Espejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOV2 40%, Claudia de lo angeles 60%.
MOV2 - Claudia de lo angeles 4:1