Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mangol Cawthra North
vSosnowiec Tactiek alien invader
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 65
uitstekend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


23e minuut.
Rendón rent richting de bal. Kořen rent richting de bal. Laffely maakt een afschuwelijke overtreding. Laffely krijgt een gele kaart. Kořen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uusikangas komt bij de bal en schiet. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Świerblewski speelt de bal door. Fontana probeert naar een medespeler te passen. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek geeft een hoge lob. Abrahim springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sadek geeft de bal voor. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasi begaat een overtreding. Abrahim raakt geblesseerd tijdens het duel. Abrahim wilt de vrije trap nemen. Arrak bokst de bal weg.

29e minuut.
Kořen kopt de bal weg. Rendón is nu in balbezit. Rendón passt de bal in één keer door. Uusikangas rent richting de bal. Uusikangas haalt uit met een fantastische trap. Berlusconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Ćervić verovert de bal door een tackle van achteren. Ćervić geeft een lange en hoge pass. Sagriotis kan de bal niet met de borst controleren. Abrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahim haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Ćervić onderschept slim de pass. Frakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kelly rent richting de bal. Uchiyama verovert de bal door een tackle van achteren. Uchiyama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Sagriotis probeert naar een medespeler te passen. Frakiewicz rent richting de bal. Frakiewicz passt de bal zonder na te denken. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mangol 41%, Cawthra North 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mangol - Cawthra North 0:0

46e minuut.
Bobek komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek passt de bal met de wreef. Abrahim rent richting de bal. Abrahim draait met de bal, schiet en ... Arrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mangol - Cawthra North 1:0

62e minuut.
Sadek geeft een lange en hoge pass. Sagriotis heeft problemen om de bal te vangen. Abrahim is nu in balbezit. Abrahim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mangol - Cawthra North 2:0

73e minuut.
Uusikangas passt de bal in één keer door. Andreasi is nu in balbezit. Andreasi passt de bal in één keer door. Rendón rent richting de bal. Rendón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mangol - Cawthra North 2:1

75e minuut.
Andreasi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Uusikangas de bal. Uusikangas met een sublieme pass. Rendón is nu in balbezit. Rendón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sagriotis passt de bal met de wreef. Świerblewski is nu in balbezit. Świerblewski geeft de bal voor. Sadek rent richting de bal. Sadek geeft een hoge lob. Arrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Demont rent richting de bal. Sadek maakt een afschuwelijke overtreding. Sadek krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Quigley rent richting de bal. Grumezea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quigley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uusikangas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rendón springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mangol 42%, Cawthra North 58%.
FC Mangol - Cawthra North 2:1