Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: MARCOBETIS Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3857
MARCOBETIS fc neptunus
burza Tactiek 442
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 47.6
formidable Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Marusarz is nu in balbezit. Marusarz passt de bal met de wreef. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - fc neptunus 1:0

7e minuut.
Marusarz passt de bal zonder na te denken. Sosyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal probeert naar een medespeler te passen. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst haalt uit met een fantastische trap. Slovak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sosyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - fc neptunus 2:0

10e minuut.
Stąporski geeft een lange en hoge pass. Śmiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiech passt de bal in één keer door. Sosyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pernas Tortas is nu in balbezit. Dziarczyński is nu in balbezit. Śmiech maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Śmiech naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Bolshakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz verovert de bal door een tackle van achteren. Marusarz geeft de bal voor. Sosyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal schiet op doel. Slovak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - fc neptunus 3:0

29e minuut.
Sosyal probeert naar een medespeler te passen. Vassallo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ulst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pernas Tortas onderschept slim de pass. Stąporski probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Tostão passt de bal met de wreef. Eden probeert naar een medespeler te passen. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst passt de bal zonder na te denken. Eden geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCOBETIS 40%, fc neptunus 60%.
MARCOBETIS - fc neptunus 3:0

59e minuut.
Eden heeft problemen om de bal te vangen. Pernas Tortas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eden. Pernas Tortas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pernas Tortas met een snel genomen vrije trap. Ott rent richting de bal. Ott geeft een hoge lob. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ludwikowski passt de bal zonder na te denken. Eden is nu in balbezit. Eden probeert naar een medespeler te passen. Ulst is nu in balbezit. Ulst schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ulst passt de bal zonder na te denken. Lizondo Cortés is nu in balbezit. Sosyal onderschept slim de pass. Sosyal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - fc neptunus 4:0

69e minuut.
Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Ott passt de bal zonder na te denken. Eden speelt de bal door. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst draait met de bal, schiet en ... Slovak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Sosyal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ulst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosyal is nu in balbezit. Sosyal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - fc neptunus 5:0

74e minuut.
Tabaczyński speelt de bal door. Vassallo is nu in balbezit. Vassallo passt de bal met de wreef. Sosyal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosyal schiet op doel. Slovak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Eden speelt de bal door. Ulst rent richting de bal. Ulst geeft een lange en hoge pass. Sosyal is nu in balbezit. Sosyal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Stąporski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tostão geeft een lange en hoge pass. Sosyal kopt de bal weg. Daar is Stąporski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulst draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Eden is nu in balbezit. Eden passt de bal met de wreef. Ulst rent richting de bal. Ulst schiet op doel. Slovak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MARCOBETIS - fc neptunus 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MARCOBETIS 27%, fc neptunus 73%.
MARCOBETIS - fc neptunus 6:0