Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Fargo Kicks Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Fargo Kicks Viva Jujuy!
NtMinus1Fl Tactiek 6-1-3 naftero
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
73 gemiddelde waardering 72.5
excellent Schieten outstanding
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Świniorek probeert naar een medespeler te passen. Boldt met een sublieme pass. Kraft rent richting de bal. Kraft schiet op doel. Barczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Díaz Neira krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Viva Jujuy! 1:0

6e minuut.
Stielike bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellesch is nu in balbezit. Stielike onderschept slim de pass. Stielike schiet op doel. Marí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kramarauskas passt de bal zonder na te denken. Abacı is nu in balbezit. Boldt begaat een overtreding. Abacı roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Abacı kan niet meer verder spelen. Lidén komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Fassbinder geeft de bal voor. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Świniorek zal de hoekschop nemen. Kraft maakt een snoekduik en kopt de bal. Barczak bokst de bal weg. Klungelig pakt Korsvik de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kaim probeert naar een medespeler te passen. Boldt probeert naar een medespeler te passen. Świniorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świniorek geeft een hoge lob. Kraft maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ditgens kopt de bal weg. Gellesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stielike verovert de bal door een tackle van achteren. Stielike draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fargo Kicks - Viva Jujuy! 1:1

36e minuut.
Jelescu is nu in balbezit. Jelescu geeft een lange en hoge pass. Korsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft onderschept slim de pass. Kraft schiet op doel. Barczak bokst de bal weg.

38e minuut.
Stielike kopt de bal weg. Ditgens rent richting de bal. Fassbinder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ditgens raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lidén neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lidén bereikt de bal nog maar net als eerste. Stielike rent richting de bal. Lidén rent richting de bal. Klungelig pakt Stielike de bal. Stielike schiet op doel. Marí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Zeqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha verovert de bal door een tackle van achteren. Dolha geeft een hoge lob. Stielike bereikt de bal nog maar net als eerste. Stielike draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Viva Jujuy! 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 51%, Viva Jujuy! 49%.
Fargo Kicks - Viva Jujuy! 1:2

59e minuut.
Dolha geeft een hoge lob. Reis is nu in balbezit. Reis passt de bal zonder na te denken. Stielike rent richting de bal. Stielike schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Românaş komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Rywczak komt het veld opgelopen. Kramarauskas met de inworp. Reis is nu in balbezit. Reis geeft een lange en hoge pass. Stielike springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Viva Jujuy! 1:3

73e minuut.
Stielike bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellesch begaat een overtreding. Stielike is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gellesch probeert de bal aan de voet te houden. Lidén wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fassbinder passt de bal met de wreef. Daar is Stefaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rywczak rent richting de bal. Rywczak draait met de bal, schiet en ... Marí maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Viva Jujuy! 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 59%, Viva Jujuy! 41%.
Fargo Kicks - Viva Jujuy! 1:4