Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Süper Gençlik Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2031
Süper Gençlik F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor
Tek Kale Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.8 gemiddelde waardering 30.8
very good Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen weak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mateja met een snelle inworp. Gümüşsu is nu in balbezit. Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Trandafir geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kolonyacı onderschept slim de pass. Kolonyacı speelt de bal door. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg draait met de bal, schiet en ... Kalkancıoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kale probeert de bal aan de voet te houden. Kolonyacı rent richting de bal. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Trandafir rent richting de bal. Trandafir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fazilet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köybaşı met een snelle inworp. Şen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yazlan speelt de bal door. Şen probeert de bal aan de voet te houden. Kolonyacı speelt de bal door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalkancıoğlu kopt de bal weg. Kale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trandafir rent richting de bal. Trandafir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Trandafir passt de bal in één keer door. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı passt de bal in één keer door. Mantar rent richting de bal. Mantar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kale geeft de bal voor. Şen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonyacı speelt de bal door. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 39%, F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Süper Gençlik - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 0:0

54e minuut.
Gümüşsu onderschept slim de pass. Gümüşsu met een sublieme pass. Mantar is nu in balbezit. Mantar haalt uit met een fantastische trap. Kaplanoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 1:0

57e minuut.
Şen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Armadi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kolonyacı met een sublieme pass. Mateja rent richting de bal. Mateja passt de bal met de wreef. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 2:0

73e minuut.
Gümüşsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateja onderschept slim de pass. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir geeft een hoge lob. Mantar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 3:0

78e minuut.
Trandafir is nu in balbezit. Trandafir passt de bal in één keer door. Kale rent richting de bal. Mantar onderschept slim de pass. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mateja is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yazlan. Mateja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çağıran zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kalkancıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kolonyacı passt de bal met de wreef. Baillot bereikt de bal nog maar net als eerste. Baillot passt de bal in één keer door. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Shimokawa passt de bal in één keer door. Baillot probeert de bal aan de voet te houden. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Süper Gençlik - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 3:1

88e minuut.
Shimokawa rent richting de bal. Kolonyacı is nu in balbezit. Kolonyacı met een sublieme pass. Mantar rent richting de bal. Mantar draait met de bal, schiet en ... Kaplanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Klungelig pakt Baillot de bal. Černoušek rent richting de bal. Černoušek probeert naar een medespeler te passen. Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Süper Gençlik 42%, F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 58%.
Süper Gençlik - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 3:1