Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-02 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BP FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
BP FC Golden Armada
5-2-1-2(new) Tactiek gg go
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
68.5 gemiddelde waardering 68.3
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


13e minuut.
Daar is Somogyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Epres zal de hoekschop nemen. Nyilasi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Golden Armada 0:1

17e minuut.
Epres verovert de bal door een tackle van achteren. Epres speelt de bal door. Ciucă rent richting de bal. Ciucă geeft een hoge lob. Nyilasi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pytlak met een sublieme pass. Khacheridi speelt de bal door. Klungelig pakt Jarząbek de bal. Ruminkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruminkiewicz schiet op doel. Nook bokst de bal weg. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BP FC - Golden Armada 1:1

22e minuut.
Nyilasi kopt de bal weg. Daar is Pytlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somogyi onderschept slim de pass. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. Laszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Nyilasi kopt de bal weg. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nyilasi de bal. Nyilasi schiet op doel. Laszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Gajda rent richting de bal. Gajda passt de bal in één keer door. Daar is Epres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epres geeft een lange en hoge pass. Nyilasi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ponciano passt de bal zonder na te denken. Khacheridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Epres schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Epres krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 52%, Golden Armada 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BP FC - Golden Armada 1:1

47e minuut.
Khacheridi geeft de bal voor. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda begaat een overtreding. Gajda krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Gajda is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajda met een snelle inworp. Epres geeft een hoge lob. Somogyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Golden Armada 1:2

59e minuut.
Králik speelt de bal door. Sorbian onderschept slim de pass. Epres is nu in balbezit. Epres geeft een hoge lob. Somogyi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Turacı rent richting de bal. Turacı geeft een hoge lob. Ciucă heeft problemen om de bal te vangen. Bulgurcuoğlu is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Nikiporavičius kopt de bal weg. Pytlak rent richting de bal. Somogyi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Somogyi krijgt een gele kaart.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turacı met de inworp. Khacheridi geeft een hoge lob. Ruminkiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BP FC - Golden Armada 2:2

87e minuut.
Bulgurcuoğlu kopt de bal weg. Jarząbek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Nook werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Golden Armada 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 62%, Golden Armada 38%.
BP FC - Golden Armada 3:2