Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Yellowstone Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2396
Wyoming GGAllin
Paulo Tactiek cannone 3 att
62% Balbezit 38%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 36.4
very good Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Campati met een sublieme pass. Zaccaria rent richting de bal. Zaccaria speelt de bal door. Daar is Busato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fornelli kopt de bal weg. Lesueur heeft problemen om de bal te vangen. Lelja met een sublieme pass. Fornelli rent richting de bal. Fornelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Yazıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennaro begaat een overtreding. Yazıcıoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lelja met een snel genomen vrije trap. Kuśmierczyk rent richting de bal. Imschweiler onderschept slim de pass. Imschweiler haalt uit met een fantastische trap. Petrosyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - GGAllin 1:0

17e minuut.
Yazıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıcıoğlu speelt de bal door. Lesueur rent richting de bal. Lesueur passt de bal zonder na te denken. Obrębalski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Obrębalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampoli rent richting de bal. Zampoli speelt de bal door. Gennaro rent richting de bal. Gennaro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Obrębalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Obrębalski de bal. Obrębalski passt de bal in één keer door. Fornelli rent richting de bal. Fornelli draait met de bal, schiet en ... Petrosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Fornelli passt de bal zonder na te denken. Lesueur geeft de bal voor. Imschweiler rent richting de bal. Imschweiler schiet op doel. Petrosyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - GGAllin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyoming 48%, GGAllin 52%.
Wyoming - GGAllin 2:0

57e minuut.
Campati geeft de bal voor. Zaccaria rent richting de bal. Lelja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaccaria raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Adessi probeert de bal met de borst te controleren. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli schiet op doel. Petrosyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - GGAllin 3:0

64e minuut.
Campati geeft een hoge lob. Yazıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıcıoğlu geeft een hoge lob. Fornelli springt en kopt de bal. Petrosyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - GGAllin 4:0

66e minuut.
Desiante passt de bal in één keer door. Yazıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıcıoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Obrębalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrębalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - GGAllin 5:0

69e minuut.
Lesueur speelt de bal door. Yazıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıcıoğlu met een sublieme pass. Imschweiler rent richting de bal. Imschweiler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lelja passt de bal met de wreef. Lesueur speelt de bal door. Yazıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - GGAllin 6:0

77e minuut.
Fornelli rent richting de bal. Fornelli geeft een hoge lob. Wagner heeft problemen om de bal te vangen. Imschweiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Imschweiler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Adessi onderschept slim de pass. Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelli passt de bal met de wreef. Obrębalski rent richting de bal. Obrębalski geeft de bal voor. Petrosyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt Obrębalski de bal. Obrębalski met een sublieme pass. Fornelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornelli schiet op doel. Petrosyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Petrosyan trapt de bal weg. Yazıcıoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Mastrototaro de bal. Fornelli is nu in balbezit. Fornelli draait met de bal, schiet en ... Petrosyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Yazıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Fornelli heeft problemen om de bal te vangen. Fornelli draait met de bal, schiet en ... Petrosyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Lesueur verovert de bal door een tackle van achteren. Lesueur met een sublieme pass. Imschweiler is nu in balbezit. Imschweiler haalt uit met een fantastische trap. Petrosyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyoming - GGAllin 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyoming 31%, GGAllin 69%.
Wyoming - GGAllin 7:0