Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Gradol team Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Gradol team West Canclón Albion
maja Tactiek CanFort
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 71.5
good Schieten incredible
solid Passen outstanding
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Daar is Dumitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitru geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Potapov de bal onder controle te krijgen. Pendleton rent richting de bal. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
do Paraná speelt de bal door. Tüfekçi is nu in balbezit. Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Rzeźniczak geeft een lange en hoge pass. Daar is Pendleton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Soukkala de bal onder controle te krijgen. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - West Canclón Albion 0:1

10e minuut.
Germann met een sublieme pass. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Kürşat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aramburú raakt geblesseerd tijdens het duel. Ochroński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Virrantalo is nu in balbezit. Virrantalo geeft de bal voor. Daar is Soukkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pendleton rent richting de bal. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Morles heeft problemen om de bal te vangen. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Soukkala de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - West Canclón Albion 0:2

16e minuut.
Bataini speelt de bal door. Kürşat is nu in balbezit. Kürşat geeft de bal voor. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton schiet op doel. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Tüfekçi is nu in balbezit. Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton schiet op doel. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - West Canclón Albion 0:3

20e minuut.
Tüfekçi met een sublieme pass. Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak passt de bal zonder na te denken. Pendleton heeft problemen om de bal te vangen. Pendleton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Országh rent richting de bal. Virrantalo verovert de bal door een tackle van achteren. Virrantalo geeft een hoge lob. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pendleton rent richting de bal. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - West Canclón Albion 0:4

27e minuut.
Rzeźniczak heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźniczak met een sublieme pass. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - West Canclón Albion 0:5

29e minuut.
Rzeźniczak kopt de bal weg. Daar is Soukkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - West Canclón Albion 0:6

34e minuut.
Ochroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi onderschept slim de pass. Tüfekçi speelt de bal door. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Hrovatin onderschept slim de pass. do Paraná probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Rzeźniczak zijn tegenspeler op de grond. Rzeźniczak krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rzeźniczak is nu in balbezit. Rzeźniczak probeert naar een medespeler te passen. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - West Canclón Albion 0:7

40e minuut.
Daar is Rzeźniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeźniczak passt de bal in één keer door. Pendleton rent richting de bal. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Ochoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - West Canclón Albion 0:8

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lalama komt het veld opgelopen. Gudermanis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 74%, West Canclón Albion 26%.
Gradol team - West Canclón Albion 0:8

50e minuut.
Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak passt de bal in één keer door. Gudermanis rent richting de bal. Gudermanis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Reuser de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - West Canclón Albion 0:9

59e minuut.
Virrantalo passt de bal in één keer door. Bataini is nu in balbezit. Bataini geeft een lange en hoge pass. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis schiet op doel. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Rzeźniczak met een sublieme pass. Tüfekçi met een sublieme pass. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - West Canclón Albion 0:10

64e minuut.
Aramburú rent richting de bal. Bataini geeft de bal voor. Hrovatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeźniczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tüfekçi met een sublieme pass. Rzeźniczak rent richting de bal. Rzeźniczak geeft een lange en hoge pass. Gudermanis krijgt zijn hoofd ertegen. Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - West Canclón Albion 0:11

68e minuut.
Lalama verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitru speelt de bal door. Rzeźniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźniczak schiet op doel. Ochoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Tüfekçi passt de bal zonder na te denken. Rzeźniczak rent richting de bal. Met opzet legt do Paraná zijn tegenspeler op de grond. do Paraná krijgt een gele kaart. Rzeźniczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rzeźniczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gudermanis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rzeźniczak met een snelle inworp. do Paraná rent richting de bal. Tüfekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Gudermanis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pini speelt de bal door. Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Gudermanis is nu in balbezit. Gudermanis schiet op doel. Soukkala probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Virrantalo zal de hoekschop nemen. Gudermanis probeert de bal met de borst te controleren. Gudermanis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 68%, West Canclón Albion 32%.
Gradol team - West Canclón Albion 0:11