Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 09:35
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Victória
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
G. D. Relemé NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ
T523L Tactiek NOWE P O G O
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 66.5
solid Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Crispim rent richting de bal. Politi verovert de bal door een tackle van achteren. Pinceli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pinceli krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Losa Hervera onderschept slim de pass. Losa Hervera geeft een lange en hoge pass. Daar is Aron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinceli rent richting de bal. Pinceli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Açores Silva is nu in balbezit. Pyłko onderschept slim de pass. Pyłko passt de bal met de wreef. Cosmescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap. Odinolfi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Araos de bal. Alquemim probeert naar een medespeler te passen. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinceli schiet op doel. Olszyna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:0

45e minuut.
Inworp. Matamouros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. D. Relemé 37%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 63%.
G. D. Relemé - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:0

46e minuut.
Zhak komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Slavíček rent richting de bal. Slavíček geeft een lange en hoge pass. Matamouros rent richting de bal. Matamouros haalt uit met een fantastische trap. Pinceli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 2:0

54e minuut.
Aron kopt de bal weg. Klungelig pakt Marini de bal. Matamouros bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamouros haalt uit met een fantastische trap. Olszyna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G. D. Relemé - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 3:0

58e minuut.
Kochowski probeert naar een medespeler te passen. Furga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sequeira zijn tegenspeler op de grond. Sequeira krijgt een gele kaart. Furga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Siqueira neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Spaczyński passt de bal in één keer door. Daar is Zhak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhak passt de bal in één keer door. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira draait met de bal, schiet en ... Odinolfi bokst de bal weg.

64e minuut.
Inworp. Kurucsai komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gotko passt de bal in één keer door. Marini is nu in balbezit. Alquemim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alquemim schiet op doel. Olszyna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Slavíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurucsai onderschept slim de pass. Kurucsai heeft problemen om de bal te vangen. Kurucsai schiet op doel. Odinolfi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kochowski passt de bal in één keer door. Pyłko is nu in balbezit. Pyłko geeft een hoge lob. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira schiet op doel. Odinolfi bokst de bal weg.

89e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Araos zal de hoekschop nemen. Slavíček kopt de bal weg. Daar is Cagarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurucsai rent richting de bal. Kurucsai draait met de bal, schiet en ... Odinolfi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G. D. Relemé 46%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 54%.
G. D. Relemé - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 3:0