Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BractwoPiwne GKS Hawks
442 Tactiek 532
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 25.2
good Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Besora Capell geeft een lange en hoge pass. Srebrny heeft problemen om de bal te vangen. Mauger is nu in balbezit. Mauger draait met de bal, schiet en ... Kroplewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Czartoryski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - GKS Hawks 1:0

3e minuut.
Mauger verovert de bal door een tackle van achteren. Mauger passt de bal zonder na te denken. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Kroplewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pielorz met een sublieme pass. Malicki kan de bal niet met de borst controleren. Mauger rent richting de bal. Mauger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - GKS Hawks 2:0

18e minuut.
Przesmycki passt de bal met de wreef. Sosna rent richting de bal. Sosna speelt de bal door. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Mauger rent richting de bal. Mauger met een sublieme pass. Egressy is nu in balbezit. Egressy draait met de bal, schiet en ... Kroplewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Besora Capell rent richting de bal. Besora Capell met een sublieme pass. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy schiet op doel. Kroplewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Szczodrowski is nu in balbezit. Spal probeert naar een medespeler te passen. Butrym met een sublieme pass. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pielorz rent richting de bal. Utibirgenovas is nu in balbezit. Utibirgenovas probeert naar een medespeler te passen. Egressy rent richting de bal. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Srebrny geeft de bal voor. Ryjek is nu in balbezit. Ryjek geeft een lange en hoge pass. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Kroplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BractwoPiwne 43%, GKS Hawks 57%.
BractwoPiwne - GKS Hawks 2:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butrym zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spal geeft een hoge lob. Egressy springt en kopt de bal. Kroplewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... bin Abu Jaafar met een sublieme pass. Utibirgenovas kopt de bal weg. Mauger is nu in balbezit. Mauger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Czartoryski rent richting de bal. Czartoryski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Butrym de bal onder controle te krijgen. Mauger rent richting de bal. Mauger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kroplewski speelt de bal door. Spal kan de bal niet met de borst controleren. Spal met een sublieme pass. Daar is Mauger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mauger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bochenek geeft een hoge lob. Egressy kopt de bal weg. Daar is Utibirgenovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egressy is nu in balbezit. Egressy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kroplewski trapt de bal weg van het doel. Spal kopt de bal weg. Klungelig pakt Czartoryski de bal. Mauger is nu in balbezit. Mauger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Głogowski de bal. Utibirgenovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski rent richting de bal. Utibirgenovas verovert de bal door een tackle van achteren. Utibirgenovas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Srebrny geeft een hoge lob. Bochenek kopt de bal weg. Malicki heeft problemen om de bal te vangen. Egressy rent richting de bal. Egressy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kroplewski met een harde bal richting middenveld. Ryjek kopt de bal weg. Pielorz heeft problemen om de bal te vangen. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauger schiet op doel. Kroplewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butrym zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mauger bereikt de bal nog maar net als eerste. Mauger geeft een lange en hoge pass. Egressy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BractwoPiwne - GKS Hawks 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BractwoPiwne 27%, GKS Hawks 73%.
BractwoPiwne - GKS Hawks 3:0