Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-02 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Tokat United Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
Tokat United Batacazo FC
Alt Yapı Tactiek AveFenix
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 67.2
average Schieten outstanding
adequate Passen excellent
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Dean passt de bal in één keer door. Daar is Cervilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervilla speelt de bal door. Klungelig pakt Tilincă de bal. Tilincă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sampetiku passt de bal in één keer door. Cervilla rent richting de bal. Cervilla passt de bal met de wreef. Sampetiku rent richting de bal. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Nanni met een snelle inworp. Tapış met een sublieme pass. Cervilla kan de bal niet met de borst controleren. Cervilla geeft een lange en hoge pass. Sampetiku maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Batacazo FC 0:1

12e minuut.
Tilincă is nu in balbezit. Sampetiku rent richting de bal. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... Benabdellah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Nanni heeft problemen om de bal te vangen. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă passt de bal met de wreef. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Setikovský geeft een lange en hoge pass. Tilincă rent richting de bal. Tanpınar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tanpınar krijgt een gele kaart. Tilincă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sampetiku neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Tapış passt de bal met de wreef. Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervilla geeft een hoge lob. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Cervilla geeft een hoge lob. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Subero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sampetiku raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cervilla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Setikovský speelt de bal door. Klungelig pakt Tilincă de bal. Tilincă passt de bal in één keer door. Sampetiku rent richting de bal. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Batacazo FC 0:2

43e minuut.
Subero verovert de bal door een tackle van achteren. Subero geeft een hoge lob. Setikovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Setikovský geeft de bal voor. Tilincă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat United 74%, Batacazo FC 26%.
Tokat United - Batacazo FC 0:2

47e minuut.
Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervilla geeft een lange en hoge pass. Sampetiku rent richting de bal. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Batacazo FC 0:3

48e minuut.
Cervilla geeft een lange en hoge pass. Sampetiku heeft problemen om de bal te vangen. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilincă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Tilincă verovert de bal door een tackle van achteren. Tilincă met een sublieme pass. Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervilla geeft de bal voor. Sampetiku krijgt zijn hoofd ertegen. Benabdellah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tilincă rent richting de bal. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Benabdellah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Batacazo FC 0:4

51e minuut.
Sampetiku verovert de bal door een tackle van achteren. Sampetiku probeert naar een medespeler te passen. Tilincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku schiet op doel. Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Tanpınar onderschept slim de pass. Tanpınar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cervilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tapış geeft de bal voor. Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Batacazo FC 0:5

65e minuut.
Sampetiku speelt de bal door. Cervilla rent richting de bal. Klungelig pakt Cervilla de bal. Cervilla geeft de bal voor. Tilincă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cervilla is nu in balbezit. Cervilla geeft een lange en hoge pass. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Benabdellah probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Batacazo FC 0:6

74e minuut.
Perna Bamba geeft een lange en hoge pass. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanpınar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sampetiku is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sampetiku kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Benabdellah met een harde bal richting middenveld. Setikovský kopt de bal weg. Sampetiku is nu in balbezit. Tilincă rent richting de bal. Tilincă schiet op doel. Benabdellah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Sampetiku rent richting de bal. Sampetiku passt de bal met de wreef. Tilincă rent richting de bal. Tilincă haalt uit met een fantastische trap. Benabdellah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Batacazo FC 0:7

84e minuut.
Davidsen met een sublieme pass. Perna Bamba rent richting de bal. Perna Bamba passt de bal in één keer door. Cervilla rent richting de bal. Cervilla haalt uit met een fantastische trap. Benabdellah bokst de bal weg.

90e minuut.
Cervilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervilla passt de bal met de wreef. Tilincă is nu in balbezit. Tilincă draait met de bal, schiet en ... Benabdellah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tokat United - Batacazo FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tokat United 79%, Batacazo FC 21%.
Tokat United - Batacazo FC 0:8