Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CanOnlyGetBetter FC Delta United
523 Tactiek tactics 2.1
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 60.2
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Komárek haalt uit met een fantastische trap. Roch probeert naar een medespeler te passen. Francesi kopt de bal weg. Komárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komárek draait met de bal, schiet en ... Roch bokst de bal weg.

9e minuut.
Malancu verovert de bal door een tackle van achteren. Severino rent richting de bal. Malancu verovert de bal door een tackle van achteren. Malancu haalt uit met een fantastische trap. Bowen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - FC Delta United 0:1

12e minuut.
Dahar rent richting de bal. Bereményi verovert de bal door een tackle van achteren. Rosi onderschept slim de pass. Rosi geeft de bal voor. Malancu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Modan rent richting de bal. Modan passt de bal met de wreef. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu schiet op doel. Bowen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - FC Delta United 0:2

20e minuut.
Bereményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereményi geeft de bal voor. Romstedt probeert naar een medespeler te passen. Mardesich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardesich draait met de bal, schiet en ... Roch bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Romstedt zal de hoekschop nemen. Mardesich krijgt zijn hoofd ertegen. Roch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sno probeert naar een medespeler te passen. Dahar is nu in balbezit. Agati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Agati naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Rosi onderschept slim de pass. Rosi passt de bal zonder na te denken. Dahar is nu in balbezit. Dahar schiet op doel. Bowen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - FC Delta United 0:3

32e minuut.
Francesi passt de bal zonder na te denken. Komárek rent richting de bal. Komárek geeft de bal voor. Mardesich krijgt zijn hoofd ertegen. Roch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - FC Delta United 1:3

34e minuut.
Komárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Räihänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Komárek onderschept slim de pass. Komárek draait met de bal, schiet en ... Roch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CanOnlyGetBetter - FC Delta United 2:3

37e minuut.
McMahon onderschept slim de pass. McMahon probeert naar een medespeler te passen. Romstedt met een sublieme pass. Mardesich is nu in balbezit. Mardesich haalt uit met een fantastische trap. Roch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mardesich is nu in balbezit. Mardesich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Băboiescu speelt de bal door. Rosi met een sublieme pass. Dahar rent richting de bal. Dahar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 53%, FC Delta United 47%.
CanOnlyGetBetter - FC Delta United 2:3

64e minuut.
Malancu passt de bal in één keer door. Boiangiu met een sublieme pass. Modan met een sublieme pass. Malancu rent richting de bal. Malancu haalt uit met een fantastische trap. Bowen bokst de bal weg. Bereményi onderschept slim de pass. Rosi rent richting de bal. Rosi geeft een lange en hoge pass. Malancu rent richting de bal. Malancu schiet op doel. Bowen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
McMahon passt de bal in één keer door. Romstedt is nu in balbezit. Romstedt met een sublieme pass. Mardesich is nu in balbezit. Mardesich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Ivens komt het veld opgelopen. Silion komt het veld opgelopen. Rams komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Băboiescu probeert naar een medespeler te passen. Baragaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams maakt een afschuwelijke overtreding. Rams is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CanOnlyGetBetter 55%, FC Delta United 45%.
CanOnlyGetBetter - FC Delta United 2:3