Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mission FC 2011 Legia Będzin
3-4-3 Tactiek Bombinha
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
62.1 gemiddelde waardering 61.9
formidable Schieten formidable
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
MacTaggart is nu in balbezit. MacTaggart probeert naar een medespeler te passen. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte draait met de bal, schiet en ... Sógor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Legia Będzin 0:1

5e minuut.
Dragusha verovert de bal door een tackle van achteren. Dragusha geeft een hoge lob. Ruiz de Lopera speelt de bal door. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. Sógor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Gregor geeft de bal voor. Cebesoy kopt de bal weg. Megyei rent richting de bal. Megyei draait met de bal, schiet en ... Miquel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mission FC 2011 - Legia Będzin 1:1

15e minuut.
MacTaggart is nu in balbezit. Gregor rent richting de bal. Jones onderschept slim de pass. Jones geeft een lange en hoge pass. Lazarte maakt een snoekduik en kopt de bal. Sógor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ruiz de Lopera de bal. Lazarte rent richting de bal. Lazarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Legia Będzin 1:2

18e minuut.
Mattana geeft de bal voor. Inworp. Cebesoy met de inworp. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ruiz de Lopera kopt de bal weg. Klungelig pakt Niiniluoto de bal. Niiniluoto geeft een hoge lob. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Legia Będzin 1:3

35e minuut.
MacTaggart met een sublieme pass. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones passt de bal zonder na te denken. Lazarte rent richting de bal. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. Sógor bokst de bal weg.

36e minuut.
Mattana verovert de bal door een tackle van achteren. Munck geeft de bal voor. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap. Sógor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Munck speelt de bal door. MacTaggart rent richting de bal. MacTaggart passt de bal in één keer door. Lazarte rent richting de bal. Lazarte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Miriuta verovert de bal door een tackle van achteren. Miriuta met een sublieme pass. Megyei rent richting de bal. Burdisso is nu in balbezit. Burdisso draait met de bal, schiet en ... Miquel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cebesoy zal de hoekschop nemen. Megyei springt en kopt de bal. Miquel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 51%, Legia Będzin 49%.
Mission FC 2011 - Legia Będzin 1:3

46e minuut.
Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte begaat een overtreding. Megyei roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Megyei kan niet meer verder spelen. Bilicz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Keblas met een snelle inworp. MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart passt de bal zonder na te denken. Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jones is nu in balbezit. Jones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Legia Będzin 1:4

54e minuut.
MacTaggart rent richting de bal. MacTaggart geeft een lange en hoge pass. Lazarte kopt de bal weg. Jones is nu in balbezit. Jones draait met de bal, schiet en ... Sógor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Inworp. Koltai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitrea rent richting de bal. Burdisso is nu in balbezit. Burdisso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cebesoy met een snelle inworp. Bilicz is nu in balbezit. Niiniluoto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niiniluoto krijgt een gele kaart. Bilicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gregor legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
MacTaggart rent richting de bal. Keblas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacTaggart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deaker komt het veld opgelopen. Panjković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bruton kopt de bal weg. Daar is Jones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jones haalt uit met een fantastische trap. Sógor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koltai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dragusha is nu in balbezit. Mitrea onderschept slim de pass. Mitrea schiet op doel. Miquel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bruton speelt de bal door. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones met een sublieme pass. Lazarte rent richting de bal. Lazarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Legia Będzin 1:5

76e minuut.
Panjković met de inworp. MacTaggart bereikt de bal nog maar net als eerste. MacTaggart geeft de bal voor. Lazarte rent richting de bal. Lazarte schiet op doel. Sógor bokst de bal weg. Klungelig pakt Ruiz de Lopera de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Stephens komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Inworp. Colwill komt het veld opgelopen. Birtwistle komt het veld opgelopen. Noronha komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Burdisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Birtwistle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birtwistle krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Deaker onderschept slim de pass. Deaker passt de bal zonder na te denken. Lazarte is nu in balbezit. Lazarte haalt uit met een fantastische trap. Sógor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mission FC 2011 - Legia Będzin 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mission FC 2011 46%, Legia Będzin 54%.
Mission FC 2011 - Legia Będzin 1:6