Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Piekielni Kopacze Bali Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 584
Piekielni Kopacze Bali Iskra Swadowiec
442 Tactiek Normal4
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 23.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Jędrysik rent richting de bal. Jędrysik passt de bal zonder na te denken. Janczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczewski haalt uit met een fantastische trap. Rupiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piekielni Kopacze Bali - Iskra Swadowiec 1:0

4e minuut.
Pyż speelt de bal door. Dąbal is nu in balbezit. Pyż is nu in balbezit. Dąbal is nu in balbezit. Dąbal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pyż probeert de bal met de borst te controleren. Pikulec onderschept slim de pass. Dąbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbal haalt uit met een fantastische trap. Zygmuntowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dąbal probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowski rent richting de bal. Pikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Pikulec haalt uit met een fantastische trap. Drzewiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dąbal passt de bal in één keer door. Daar is Di Geso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Geso probeert naar een medespeler te passen. Pikulec rent richting de bal. Pikulec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Radziejowski met een sublieme pass. Dąbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski is nu in balbezit. Pikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Pikulec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kasiorkiewicz is nu in balbezit. Kasiorkiewicz geeft een hoge lob. Pyż kopt de bal weg. Dąbal rent richting de bal. Dąbal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dąbal controleert de bal met de borst. Dąbal passt de bal in één keer door. Kasiorkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pikulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Drzewiński trapt de bal weg. Di Geso kopt de bal weg. Klungelig pakt Dąbal de bal. Pikulec rent richting de bal. Pikulec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielni Kopacze Bali 69%, Iskra Swadowiec 31%.
Piekielni Kopacze Bali - Iskra Swadowiec 1:0

47e minuut.
Krysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec verovert de bal door een tackle van achteren. Zbroszczyk is nu in balbezit. Pikulec onderschept slim de pass. Pikulec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dąbal schiet op doel. Drzewiński speelt de bal door. Di Geso kopt de bal weg. Kasiorkiewicz rent richting de bal. Kasiorkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kiecal is nu in balbezit. Kasiorkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasiorkiewicz speelt de bal door. Dąbal is nu in balbezit. Dąbal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikulec onderschept slim de pass. Dąbal is nu in balbezit. Dąbal haalt uit met een fantastische trap. Zygmuntowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kasiorkiewicz geeft een hoge lob. Kiecal probeert de bal aan de voet te houden. Pikulec is nu in balbezit. Pikulec schiet op doel. Dąbal probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piekielni Kopacze Bali - Iskra Swadowiec 1:1

88e minuut.
Kiecal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kasiorkiewicz met een snelle inworp. Dąbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbal geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piekielni Kopacze Bali 72%, Iskra Swadowiec 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piekielni Kopacze Bali - Iskra Swadowiec 1:1