Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-02 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MC CXTREME Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
MC CXTREME Górnik FC
mlodo Tactiek 532-wing
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45 gemiddelde waardering 56.3
good Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Stuhr is nu in balbezit. Cerić onderschept slim de pass. Cerić passt de bal met de wreef. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ... Ring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Cerić is nu in balbezit. Langhe is nu in balbezit. Comuzzo onderschept slim de pass. Daar is Comuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Górnik FC 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Wadenbrandt de bal. Wadenbrandt geeft een lange en hoge pass. Sánchez Griñón kopt de bal weg. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Inworp. Wadenbrandt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Górnik FC 0:2

12e minuut.
Loovens verovert de bal door een tackle van achteren. Loovens passt de bal met de wreef. Sulea is nu in balbezit. Sulea schiet op doel. Senna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ahmetaj geeft een hoge lob. Daar is Langhe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Ring werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Górnik FC 0:3

18e minuut.
Stuhr speelt de bal door. Loovens probeert de bal met de borst te controleren. Cerić is nu in balbezit. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Górnik FC 0:4

19e minuut.
Cerić met een sublieme pass. Sekwa is nu in balbezit. Sánchez Griñón verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap. Ring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Górnik FC 0:5

22e minuut.
Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo passt de bal in één keer door. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Sánchez Griñón schiet op doel. Ring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Górnik FC 0:6

25e minuut.
Wadenbrandt onderschept slim de pass. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadenbrandt geeft een hoge lob. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón schiet op doel. Ring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ziggiridis kopt de bal weg. Ahmetaj heeft problemen om de bal te vangen. Loovens bereikt de bal nog maar net als eerste. Loovens geeft de bal voor. Sulea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Senna probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa begaat een overtreding. Comuzzo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cerić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sánchez Griñón maakt een snoekduik en kopt de bal. Ring probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC CXTREME 56%, Górnik FC 44%.
MC CXTREME - Górnik FC 0:6

52e minuut.
Królicki geeft de bal voor. Langhe rent richting de bal. Comuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... Ring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Górnik FC 0:7

54e minuut.
Garrido is nu in balbezit. Garrido geeft een lange en hoge pass. Cerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlović verovert de bal door een tackle van achteren. Loovens geeft een hoge lob. Senna bokst de bal weg.

65e minuut.
Wadenbrandt kopt de bal weg. Cerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerić geeft een lange en hoge pass. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahmetaj met de inworp. Stuhr rent richting de bal. Sánchez Griñón onderschept slim de pass. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Garrido geeft de bal voor. Karlović is nu in balbezit. Serekeš rent richting de bal. Serekeš geeft de bal voor. Visconde de Taunay probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sánchez Griñón rent richting de bal. Sánchez Griñón passt de bal met de wreef. Ahmetaj is nu in balbezit. Ahmetaj geeft een hoge lob. Comuzzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Ring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cerić is nu in balbezit. Ahmetaj is nu in balbezit. Ahmetaj passt de bal in één keer door. Sánchez Griñón heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sánchez Griñón stond buitenspel. Ziggiridis neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Siadek de bal. Serekeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Serekeš haalt uit met een fantastische trap. Senna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Visconde de Taunay heeft problemen om de bal te vangen. Sulea is nu in balbezit. Sulea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC CXTREME 48%, Górnik FC 52%.
MC CXTREME - Górnik FC 0:7