Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz namaxa
choinka1 Tactiek 442v1
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 41.1
very good Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen good


9e minuut.
Torrealba kopt de bal weg. Korczewski kan de bal niet met de borst controleren. Rumangun is nu in balbezit. Korczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Korczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jokiniemi probeert naar een medespeler te passen. Cisowski rent richting de bal. Kovačev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cisowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Ayman rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ayman neemt de hoekschop. Korczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Lezama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - namaxa 1:0

24e minuut.
Eigler met de inworp. Štrok is nu in balbezit. Somfai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Somfai krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Berrettoni probeert naar een medespeler te passen. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński met een sublieme pass. Norek is nu in balbezit. Norek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 44%, namaxa 56%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - namaxa 1:0

46e minuut.
Rantakokko komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Jokiniemi passt de bal met de wreef. Ayman rent richting de bal. Rantakokko begaat een overtreding. Rantakokko krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Ayman rent richting de bal. Ayman probeert naar een medespeler te passen. Korczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ayman passt de bal met de wreef. Pino rent richting de bal. Štrok onderschept slim de pass. Štrok draait met de bal, schiet en ... Lezama maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - namaxa 2:0

61e minuut.
Torrealba verovert de bal door een tackle van achteren. Torrealba passt de bal met de wreef. Ayman rent richting de bal. Ayman geeft een lange en hoge pass. Korczewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Kovačev de bal. Ayman probeert naar een medespeler te passen. Rumangun bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski onderschept slim de pass. Korczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Szepesy komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Doeltrap. Nicolaescu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Budalica verovert de bal door een tackle van achteren. Budalica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nicolaescu de bal. Korczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - namaxa 3:0

80e minuut.
Tannenbaum komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lokomotiv Raduń Wałcz 43%, namaxa 57%.
FC Lokomotiv Raduń Wałcz - namaxa 3:0