Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Vacca Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2141
Vacca Wilstermann1998
ASCENSO Tactiek Ulti
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 39.1
goed Schieten redelijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Klungelig pakt Eid de bal. Valle rent richting de bal. Valle geeft de bal voor. Hemetzberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemetzberger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Barlik geeft de bal voor. Klungelig pakt Schelotto de bal. Hemetzberger rent richting de bal. Hemetzberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Villarraga rent richting de bal. Cifuentes is nu in balbezit. Cifuentes passt de bal zonder na te denken. Pita rent richting de bal. Pita schiet op doel. Canonica bokst de bal weg.

32e minuut.
Bilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilewicz geeft de bal voor. Grzonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Hemetzberger rent richting de bal. Hemetzberger draait met de bal, schiet en ... Barberà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Barlik probeert naar een medespeler te passen. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle geeft de bal voor. Hemetzberger rent richting de bal. Hemetzberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pita is nu in balbezit. Pita passt de bal in één keer door. Galán bereikt de bal nog maar net als eerste. Herreño verovert de bal door een tackle van achteren. Herreño haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Canonica bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacca 52%, Wilstermann1998 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vacca - Wilstermann1998 0:0

50e minuut.
Zearra passt de bal zonder na te denken. Eid bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pita. Pita krijgt een gele kaart. Eid raakt geblesseerd tijdens het duel. Juránek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Villarraga geeft een lange en hoge pass. Pita kopt de bal weg. Daar is Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herreño is nu in balbezit. Herreño schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Inworp. Ljubović komt het veld opgelopen. Vřeteno komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Grzonkowski geeft de bal voor. Inworp. Valle met een snelle inworp. Barlik rent richting de bal. Barlik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Montero is nu in balbezit. Barlik verovert de bal door een tackle van achteren. Barlik passt de bal met de wreef. Juránek is nu in balbezit. Juránek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ljubović rent richting de bal. Schramm is nu in balbezit. Schramm passt de bal met de wreef. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Cerović speelt de bal door. Schelotto rent richting de bal. Schelotto geeft een lange en hoge pass. Herreño rent richting de bal. Herreño geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacca 45%, Wilstermann1998 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vacca - Wilstermann1998 0:0