Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Lipsk Górnik FC
PolaP Tactiek 532-wing
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
51.8 gemiddelde waardering 58.1
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Maciejski rent richting de bal. Fesquet onderschept slim de pass. Fesquet geeft een lange en hoge pass. Ahmetaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmetaj geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zagorčić heeft problemen om de bal te vangen. Comuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Comuzzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusyubov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comuzzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Comuzzo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Petelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Górnik FC 0:1

8e minuut.
Tusyubov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vadicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Górnik FC 0:2

16e minuut.
Siadek is nu in balbezit. Vadicska verovert de bal door een tackle van achteren. Vadicska passt de bal met de wreef. Coyopay rent richting de bal. Coyopay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wadenbrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Wadenbrandt geeft de bal voor. Rumkabu kopt de bal weg. Cerić speelt de bal door. Ahmetaj is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Comuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pimienta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comuzzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Comuzzo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Petelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Górnik FC 0:3

22e minuut.
Ahmetaj met een sublieme pass. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Pimienta is nu in balbezit. Sánchez Griñón onderschept slim de pass. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gollus rent richting de bal. Królicki verovert de bal door een tackle van achteren. Królicki geeft een hoge lob. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Valeriano speelt de bal door. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste. Siadek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siadek krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Cerić passt de bal zonder na te denken. Ahmetaj rent richting de bal. Ahmetaj geeft de bal voor. Comuzzo springt en kopt de bal. Petelski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Górnik FC 0:4

36e minuut.
Gollus speelt de bal door. Vadicska heeft problemen om de bal te vangen. Vadicska probeert naar een medespeler te passen. Gollus geeft een hoge lob. Coyopay krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Visconde de Taunay passt de bal zonder na te denken. Wadenbrandt probeert naar een medespeler te passen. Ahmetaj is nu in balbezit. Ahmetaj geeft de bal voor. Comuzzo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Górnik FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lipsk 59%, Górnik FC 41%.
Torpedo Lipsk - Górnik FC 0:5

47e minuut.
Siadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyopay onderschept slim de pass. Cerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyopay verovert de bal door een tackle van achteren. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Senna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Cerić rent richting de bal. Cerić passt de bal zonder na te denken. Sánchez Griñón rent richting de bal. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Górnik FC 0:6

51e minuut.
Gollus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siadek de bal. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyopay draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Valeriano de bal onder controle te krijgen. Wadenbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wadenbrandt met een sublieme pass. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo schiet op doel. Petelski bokst de bal weg.

68e minuut.
Coyopay is nu in balbezit. Coyopay passt de bal met de wreef. Vadicska probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valeriano de bal. Valeriano schiet op doel. Senna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Berrettoni de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maciejski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coyopay springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Rumkabu is nu in balbezit. Ahmetaj onderschept slim de pass. Ahmetaj passt de bal met de wreef. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ahmetaj geeft de bal voor. Zagorčić rent richting de bal. Comuzzo maakt een afschuwelijke overtreding. Comuzzo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Zagorčić geeft een hoge lob. Wadenbrandt is nu in balbezit. Wadenbrandt speelt de bal door. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo schiet op doel. Petelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Lipsk - Górnik FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Lipsk 52%, Górnik FC 48%.
Torpedo Lipsk - Górnik FC 0:7