Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cawthra North ufhcsTC
alien patch Tactiek UU4312
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.4 gemiddelde waardering 64.8
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Porati raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ziarkowski komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Coupé geeft een lange en hoge pass. Leeuwen is nu in balbezit. Met opzet legt Sagriotis zijn tegenspeler op de grond. Sagriotis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Quigley de bal. Quigley met een sublieme pass. Andreasi speelt de bal door. Rendón is nu in balbezit. Rendón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
MacRaith passt de bal in één keer door. Milligan is nu in balbezit. Milligan geeft een lange en hoge pass. Tytek springt en kopt de bal. Arrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - ufhcsTC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 63%, ufhcsTC 37%.
Cawthra North - ufhcsTC 0:1

49e minuut.
MacRaith met een sublieme pass. Milligan rent richting de bal. Milligan geeft de bal voor. Tytek maakt een snoekduik en kopt de bal. Arrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - ufhcsTC 0:2

55e minuut.
Uusikangas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marchlewicz. Uusikangas raakt geblesseerd tijdens het duel. Kelly met een snel genomen vrije trap. Rendón springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tytek kopt de bal weg. Milligan rent richting de bal. Milligan speelt de bal door. Tytek is nu in balbezit. Tytek schiet op doel. Arrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Inworp. Avallone komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Avallone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avallone geeft de bal voor. Milligan geeft de bal voor. Leeuwen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - ufhcsTC 0:3

85e minuut.
Tytek heeft problemen om de bal te vangen. Bednarczyk begaat een overtreding. Tytek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liga komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Quigley is nu in balbezit. Uusikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupé begaat een overtreding. Coupé krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 57%, ufhcsTC 43%.
Cawthra North - ufhcsTC 0:3