Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pou einai to xartri ygeias??? Claudia de lo angeles
3-5-2 Tactiek Clau 2
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten very good
solid Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Gămălie geeft de bal voor. de Vliegher kopt de bal weg. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pou einai to xartri ygeias??? - Claudia de lo angeles 0:1

7e minuut.
Piechowicz geeft een hoge lob. Kuńczak rent richting de bal. Richards onderschept slim de pass. Richards schiet op doel. Bajek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pou einai to xartri ygeias??? - Claudia de lo angeles 0:2

12e minuut.
Kuńczak neemt vlug de vrije trap. Zambataro kopt de bal weg. Miazga speelt de bal door. de Vliegher is nu in balbezit. de Vliegher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bajek trapt de bal weg van het doel. Piechowicz kopt de bal weg. Daar is Miazga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miazga geeft de bal voor. Richards springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kopek rent richting de bal. Brylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. de Vliegher kopt de bal weg. Bajek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Miazga probeert naar een medespeler te passen. Vecsernyés speelt de bal door. Kuńczak is nu in balbezit. Richards verovert de bal door een tackle van achteren. Richards draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pou einai to xartri ygeias??? - Claudia de lo angeles 0:3

41e minuut.
Kopek speelt de bal door. Vecsernyés bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecsernyés speelt de bal door. Spal bereikt de bal nog maar net als eerste. Spal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pou einai to xartri ygeias??? 58%, Claudia de lo angeles 42%.
Pou einai to xartri ygeias??? - Claudia de lo angeles 0:3

52e minuut.
Hille speelt de bal door. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár passt de bal met de wreef. Falkonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkonakis draait met de bal, schiet en ... Tarazona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Zervakis rent richting de bal. Miazga rent richting de bal. Miazga passt de bal zonder na te denken. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards draait met de bal, schiet en ... Bajek bokst de bal weg.

67e minuut.
Miazga probeert naar een medespeler te passen. Borbolis is nu in balbezit. de Vliegher onderschept slim de pass. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zervakis is nu in balbezit. Piechowicz onderschept slim de pass. Piechowicz passt de bal met de wreef. Spal bereikt de bal nog maar net als eerste. Spal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pou einai to xartri ygeias??? 64%, Claudia de lo angeles 36%.
Pou einai to xartri ygeias??? - Claudia de lo angeles 0:3