Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Man Quang FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 957
Man Quang FC Centrostrzał Radom
2323 Tactiek SAMOLOT
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 54.6
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen good


2e minuut.
Aguado is nu in balbezit. Karan verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Karan de bal. Karan schiet op doel. Nędza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - Centrostrzał Radom 1:0

4e minuut.
Fornera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantina is nu in balbezit. Fornera verovert de bal door een tackle van achteren. Fornera geeft een hoge lob. Włoch springt en kopt de bal. Relić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zielnik rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mihailov probeert naar een medespeler te passen. Xenopoulos is nu in balbezit. Met opzet legt Aguado zijn tegenspeler op de grond. Aguado krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ulvin geeft de bal voor. Zielnik is nu in balbezit. Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Włoch rent richting de bal. Włoch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Włoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostov onderschept slim de pass. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man Quang FC - Centrostrzał Radom 1:1

20e minuut.
Fornera geeft de bal voor. Mihailov kopt de bal weg. Pietschmann is nu in balbezit. Balej verovert de bal door een tackle van achteren. Balej geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Dobronya haalt uit met een fantastische trap. Duma probeert de bal aan de voet te houden. Relić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Włoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Włoch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - Centrostrzał Radom 1:2

22e minuut.
Cantina is nu in balbezit. Fornera onderschept slim de pass. Fornera geeft een lange en hoge pass. Włoch rent richting de bal. Włoch draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
Cantina speelt de bal door. Pietschmann rent richting de bal. Fornera onderschept slim de pass. Balej geeft een hoge lob. Włoch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kalkbrenner passt de bal zonder na te denken. Pietschmann is nu in balbezit. Fornera maakt een afschuwelijke overtreding. Fornera krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Fornera verovert de bal door een tackle van achteren. Fornera speelt de bal door. Zielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - Centrostrzał Radom 1:3

33e minuut.
Daar is Włoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duma bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya verovert de bal door een tackle van achteren. Dobronya haalt uit met een fantastische trap. Relić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - Centrostrzał Radom 1:4

35e minuut.
Inworp. Balej met de inworp. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya schiet op doel. Pietschmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Balej zal de hoekschop nemen. Włoch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - Centrostrzał Radom 1:5

44e minuut.
Włoch kopt de bal weg. Zielnik rent richting de bal. Coelho is nu in balbezit. Zielnik onderschept slim de pass. Zielnik schiet op doel. Relić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Quang FC 59%, Centrostrzał Radom 41%.
Man Quang FC - Centrostrzał Radom 1:5

46e minuut.
Molak komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bedra met een sublieme pass. Fornera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornera geeft een hoge lob. Włoch maakt een snoekduik en kopt de bal. Relić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - Centrostrzał Radom 1:6

48e minuut.
Kalkbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkbrenner speelt de bal door. Pietschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak onderschept slim de pass. Molak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bedra probeert naar een medespeler te passen. Mihailov rent richting de bal. Mihailov passt de bal in één keer door. Cantina is nu in balbezit. Cantina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ulvin kopt de bal weg. Molak is nu in balbezit. Met opzet legt Pietschmann zijn tegenspeler op de grond. Pietschmann is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Molak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulvin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dobronya krijgt zijn hoofd ertegen. Relić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - Centrostrzał Radom 1:7

68e minuut.
Mihailov geeft een lange en hoge pass. Karan kopt de bal weg. Klungelig pakt Cantina de bal. Karan rent richting de bal. Karan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bedra geeft een lange en hoge pass. Coelho is nu in balbezit. Zielnik onderschept slim de pass. Zielnik draait met de bal, schiet en ... Relić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - Centrostrzał Radom 1:8

73e minuut.
Bedra met een sublieme pass. Fornera met een sublieme pass. Molak heeft problemen om de bal te vangen. Molak geeft een lange en hoge pass. Włoch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Quang FC - Centrostrzał Radom 1:9

75e minuut.
Kalkbrenner passt de bal met de wreef. Molak is nu in balbezit. Molak passt de bal met de wreef. Zielnik is nu in balbezit. Zielnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Molak rent richting de bal. Molak passt de bal in één keer door. Fornera speelt de bal door. Włoch rent richting de bal. Włoch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Quang FC 52%, Centrostrzał Radom 48%.
Man Quang FC - Centrostrzał Radom 1:9