Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MC CXTREME Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
MC CXTREME Immortales
mlodo Tactiek Masakra flanka
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47.5 gemiddelde waardering 60.3
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Jačiunskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Jačiunskas geeft de bal voor. Preich bereikt de bal nog maar net als eerste. Preich geeft een lange en hoge pass. Paseca springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Herojewski rent richting de bal. Herojewski geeft een lange en hoge pass. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser geeft een lange en hoge pass. Jačiunskas probeert de bal aan de voet te houden. Ring bokst de bal weg. Paseca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Immortales 0:1

10e minuut.
Inworp. Herojewski met de inworp. Cvetko rent richting de bal. Cvetko geeft een lange en hoge pass. Dannhäuser springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cvetko is nu in balbezit. Arakelyan onderschept slim de pass. Szmatiuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szmatiuk krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Herojewski rent richting de bal. Herojewski geeft een hoge lob. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser schiet op doel. Ring probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Paseca is nu in balbezit. Paseca haalt uit met een fantastische trap. Ring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Immortales 0:2

29e minuut.
Paseca met een sublieme pass. Cvetko rent richting de bal. Cvetko probeert naar een medespeler te passen. Paseca rent richting de bal. Paseca draait met de bal, schiet en ... Ring bokst de bal weg.

30e minuut.
Ziggiridis geeft een lange en hoge pass. Serekeš kopt de bal weg. Daar is Rompek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rompek geeft een lange en hoge pass. Dannhäuser geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Herojewski probeert naar een medespeler te passen. Cvetko is nu in balbezit. Cvetko passt de bal met de wreef. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Szmatiuk rent richting de bal. Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Paseca is nu in balbezit. Paseca draait met de bal, schiet en ... Ring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Immortales 0:3

44e minuut.
Zieleziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhr geeft een hoge lob. Serekeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Serekeš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Immortales 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC CXTREME 69%, Immortales 31%.
MC CXTREME - Immortales 1:3

46e minuut.
Karlović komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cvetko onderschept slim de pass. Cvetko geeft een lange en hoge pass. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser schiet op doel. Ring werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Bakuła geeft een hoge lob. Inworp. Karlović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stuhr geeft een hoge lob. Serekeš springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szklarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Stuhr rent richting de bal. Cvetko verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetko probeert naar een medespeler te passen. Paseca is nu in balbezit. Paseca haalt uit met een fantastische trap. Ring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Immortales 1:4

50e minuut.
Loovens is nu in balbezit. Zieleziński onderschept slim de pass. Preich geeft de bal voor. Cvetko kan de bal niet met de borst controleren. Cvetko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Arakelyan rent richting de bal. Arakelyan geeft een hoge lob. Bakuła kopt de bal weg. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński geeft een hoge lob. Dannhäuser rent richting de bal. Dannhäuser haalt uit met een fantastische trap. Ring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MC CXTREME - Immortales 1:5

63e minuut.
Bakuła geeft de bal voor. Cvetko is nu in balbezit. Cvetko passt de bal met de wreef. Paseca heeft problemen om de bal te vangen. Paseca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jačiunskas kopt de bal weg. Preich bereikt de bal nog maar net als eerste. Preich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cvetko passt de bal in één keer door. Paseca rent richting de bal. Skosogorienko is nu in balbezit. Paseca onderschept slim de pass. Paseca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Przybora met een sublieme pass. Karlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cvetko krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt Skosogorienko de bal. Paseca rent richting de bal. Paseca passt de bal zonder na te denken. Dannhäuser is nu in balbezit. Dannhäuser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szmatiuk probeert naar een medespeler te passen. Cvetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetko probeert naar een medespeler te passen. Paseca is nu in balbezit. Paseca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Parada met een sublieme pass. Cvetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetko passt de bal zonder na te denken. Paseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paseca schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC CXTREME 58%, Immortales 42%.
MC CXTREME - Immortales 1:5