Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola POGOŃ SZCZECIN DĄBIE
original2 Tactiek P3D
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 65.1
good Schieten outstanding
adequate Passen outstanding
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Klungelig pakt Accollo de bal. Accollo probeert naar een medespeler te passen. Piera is nu in balbezit. Piera draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Andrearczyk de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meinl geeft de bal voor. Padilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Englaro probeert naar een medespeler te passen. Pantilimon heeft problemen om de bal te vangen. Pantilimon geeft een hoge lob. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Wojciekiewicz bokst de bal weg.

7e minuut.
saban bereikt de bal nog maar net als eerste. saban met een sublieme pass. Accollo rent richting de bal. Accollo geeft een lange en hoge pass. Piera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:2

13e minuut.
Englaro speelt de bal door. Klungelig pakt Accollo de bal. Accollo passt de bal in één keer door. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel. Wojciekiewicz bokst de bal weg.

15e minuut.
Rudas met de inworp. Accollo met een sublieme pass. Kominek probeert naar een medespeler te passen. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera draait met de bal, schiet en ... Wojciekiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă passt de bal zonder na te denken. Rudas rent richting de bal. Kominek onderschept slim de pass. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Wojciekiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piera rent richting de bal. Piera draait met de bal, schiet en ... Paal! Piera is nu in balbezit. Piera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:3

20e minuut.
Pawelczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Rudas de bal. Rudas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kominek de bal onder controle te krijgen. Kominek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Accollo rent richting de bal. Accollo probeert naar een medespeler te passen. Kominek geeft een lange en hoge pass. Piera krijgt zijn hoofd ertegen. Wojciekiewicz bokst de bal weg. Piera is nu in balbezit. Piera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:4

24e minuut.
saban probeert naar een medespeler te passen. Englaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera haalt uit met een fantastische trap. Wojciekiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:5

25e minuut.
Englaro met een sublieme pass. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon passt de bal in één keer door. Piera is nu in balbezit. Piera schiet op doel. Wojciekiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kominek is nu in balbezit. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:6

27e minuut.
Accollo met de inworp. saban probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pantilimon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantilimon geeft een lange en hoge pass. Kominek krijgt zijn hoofd ertegen. Wojciekiewicz bokst de bal weg. Kominek is nu in balbezit. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:7

31e minuut.
Pawelczyk probeert naar een medespeler te passen. Padilla is nu in balbezit. Krzyżok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Padilla roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Padilla kan niet meer verder spelen. Conti Gherardi komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pawelczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro probeert naar een medespeler te passen. Accollo is nu in balbezit. Accollo geeft een lange en hoge pass. Piera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:8

37e minuut.
Kominek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chkaf. Kominek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Accollo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piera rent richting de bal. Piera draait met de bal, schiet en ... Wojciekiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:9

41e minuut.
Tazi passt de bal zonder na te denken. Accollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Accollo passt de bal met de wreef. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Wojciekiewicz bokst de bal weg. Klungelig pakt Del monte de bal. Piera is nu in balbezit. Piera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:10

43e minuut.
Englaro met een sublieme pass. Klungelig pakt Pantilimon de bal. Pantilimon speelt de bal door. Daar is Piera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pantilimon kopt de bal weg. Piera rent richting de bal. Englaro rent richting de bal. Englaro draait met de bal, schiet en ... Wojciekiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 74%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 26%.
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:11

48e minuut.
Pleavă geeft een lange en hoge pass. Pastorčić geeft de bal voor. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Wojciekiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piera is nu in balbezit. Piera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:12

50e minuut.
Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon geeft een hoge lob. Accollo kopt de bal weg. Kominek probeert de bal met de borst te controleren. Kominek schiet op doel. Wojciekiewicz bokst de bal weg. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon geeft de bal voor. Kominek maakt een snoekduik en kopt de bal. Wojciekiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:13

53e minuut.
Krzyżok onderschept slim de pass. Krzyżok passt de bal met de wreef. Piera is nu in balbezit. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon draait met de bal, schiet en ... Wojciekiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Accollo geeft een lange en hoge pass. Del monte onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kominek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Slot passt de bal zonder na te denken. Chkaf speelt de bal door. Accollo probeert naar een medespeler te passen. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Rudas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Accollo met een snelle inworp. Kominek rent richting de bal. Kominek draait met de bal, schiet en ... Wojciekiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Accollo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kania komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kania speelt de bal door. Kominek is nu in balbezit. Kominek heeft problemen om de bal te vangen. Kominek draait met de bal, schiet en ... Wojciekiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:14

72e minuut.
Kominek rent richting de bal. Kominek geeft de bal voor. Del monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon onderschept slim de pass. Pantilimon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Krzyżok rent richting de bal. Király begaat een overtreding. Krzyżok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chávez komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kania kopt de bal weg. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro is nu in balbezit. Englaro draait met de bal, schiet en ... Wojciekiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:15

79e minuut.
Englaro rent richting de bal. Englaro passt de bal met de wreef. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:16

83e minuut.
Englaro speelt de bal door. Piera rent richting de bal. Piera geeft een lange en hoge pass. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Wojciekiewicz trapt de bal weg. Englaro met een sublieme pass. Kania bereikt de bal nog maar net als eerste. Kania haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Englaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Pantilimon de bal. Bareghamyan is nu in balbezit. Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon schiet op doel. Wojciekiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 85%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 15%.
KS Wilcze Pola - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:16