Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Wyszyny Gościęcin FC
4 2 2 2 Tactiek 4312
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 58.9
solid Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
van Hoye passt de bal in één keer door. Viskari rent richting de bal. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Gościęcin FC 0:1

9e minuut.
Gacharia probeert naar een medespeler te passen. Mall is nu in balbezit. Mall passt de bal zonder na te denken. Viskari is nu in balbezit. Viskari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Genechten probeert naar een medespeler te passen. Mall met een sublieme pass. Gacharia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bronskowski de bal. Bronskowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colturi rent richting de bal. Colturi haalt uit met een fantastische trap. Hozman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Gościęcin FC 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nedeljkov met de inworp. Inczewski rent richting de bal. Inczewski geeft de bal voor. Jávor maakt een snoekduik en kopt de bal. Grzybek bokst de bal weg.

18e minuut.
Daar is Recio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genechten bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Recio. Recio krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Viskari geeft een lange en hoge pass. Chấn Phong is nu in balbezit. Colturi verovert de bal door een tackle van achteren. Colturi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Gościęcin FC 0:3

32e minuut.
Doeltrap. Hozman trapt de bal weg van het doel. Nedeljkov kopt de bal weg. Daar is Sidorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sidorowski draait met de bal, schiet en ... Grzybek bokst de bal weg.

33e minuut.
Genechten probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bronskowski de bal. Bronskowski geeft de bal voor. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Wyszyny 47%, Gościęcin FC 53%.
Iskra Wyszyny - Gościęcin FC 0:3

46e minuut.
Baj komt het veld opgelopen. Bałdys komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kipkoech probeert naar een medespeler te passen. van Hoye rent richting de bal. van Hoye met een sublieme pass. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Colturi probeert de bal met de borst te controleren. van Hoye rent richting de bal. Chấn Phong maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Chấn Phong moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chấn Phong schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. van Hoye is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tapar komt het veld opgelopen. Luntz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Mall passt de bal zonder na te denken. Viskari rent richting de bal. Viskari passt de bal met de wreef. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kipkoech verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vidal met de inworp. Nedeljkov geeft de bal voor. Grzybek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Genechten met een sublieme pass. Mall met een sublieme pass. Colturi rent richting de bal. Viskari bereikt de bal nog maar net als eerste. Viskari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Gościęcin FC 0:4

75e minuut.
Lăzăroiu onderschept slim de pass. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye met een sublieme pass. Viskari is nu in balbezit. Viskari draait met de bal, schiet en ... Hozman bokst de bal weg. Colturi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colturi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Gościęcin FC 0:5

77e minuut.
Bronskowski passt de bal zonder na te denken. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronskowski is nu in balbezit. Bronskowski geeft een hoge lob. Viskari krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mall verovert de bal door een tackle van achteren. Mall probeert naar een medespeler te passen. Colturi rent richting de bal. Viskari rent richting de bal. Viskari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Wyszyny 58%, Gościęcin FC 42%.
Iskra Wyszyny - Gościęcin FC 0:5