Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alkmaar90 PEPPERSON
442test Tactiek GangWing
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
65.4 gemiddelde waardering 65.1
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Ambrożewski is nu in balbezit. Ambrożewski geeft een lange en hoge pass. Pouso Alto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buza rent richting de bal. Buza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Di Sipio passt de bal zonder na te denken. Battiato is nu in balbezit. Roser verovert de bal door een tackle van achteren. Roser draait met de bal, schiet en ... Galande maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - PEPPERSON 1:0

14e minuut.
Roser met een sublieme pass. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk speelt de bal door. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Stolarczyk passt de bal met de wreef. Despott is nu in balbezit. Despott passt de bal zonder na te denken. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ricetti is nu in balbezit. Buza onderschept slim de pass. Battiato begaat een overtreding. Buza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roser komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Despott geeft de bal voor. Oppizi geeft een hoge lob. Pouso Alto kopt de bal weg. Numankadi rent richting de bal. Numankadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zampedri geeft een hoge lob. Chiaretto kopt de bal weg. Daar is Di Sipio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Numankadi is nu in balbezit. Numankadi draait met de bal, schiet en ... Radosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Despott rent richting de bal. Zampedri geeft een lange en hoge pass. Numankadi rent richting de bal. Numankadi haalt uit met een fantastische trap. Radosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alkmaar90 - PEPPERSON 1:1

33e minuut.
Battiato bereikt de bal nog maar net als eerste. Battiato geeft een hoge lob. Roser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Buza kopt de bal weg. Zampedri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - PEPPERSON 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 39%, PEPPERSON 61%.
alkmaar90 - PEPPERSON 2:1

46e minuut.
Fradelloni komt het veld opgelopen. Mirra komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Fradelloni kopt de bal weg. Daar is Despott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postini probeert naar een medespeler te passen. Numankadi is nu in balbezit. Numankadi schiet op doel. Radosz bokst de bal weg.

49e minuut.
Pouso Alto onderschept slim de pass. Pouso Alto passt de bal met de wreef. Numankadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Numankadi schiet op doel. Radosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alkmaar90 - PEPPERSON 2:2

56e minuut.
Buza is nu in balbezit. Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Galande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Oppizi is nu in balbezit. Oppizi passt de bal in één keer door. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap. Radosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - PEPPERSON 2:3

68e minuut.
Postini is nu in balbezit. Postini passt de bal in één keer door. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - PEPPERSON 2:4

70e minuut.
Casamatta geeft de bal voor. Daar is Despott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majorano geeft een lange en hoge pass. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto draait met de bal, schiet en ... Radosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Numankadi is nu in balbezit. Numankadi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - PEPPERSON 2:5

74e minuut.
Mirra rent richting de bal. Mirra passt de bal in één keer door. Buza is nu in balbezit. Buza schiet op doel. Galande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - PEPPERSON 3:5

78e minuut.
Ricetti verovert de bal door een tackle van achteren. Mirra verovert de bal door een tackle van achteren. Mirra passt de bal met de wreef. Buza is nu in balbezit. Buza schiet op doel. Galande bokst de bal weg.

80e minuut.
Crabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Crabu met de inworp. Numankadi is nu in balbezit. Numankadi schiet op doel. Radosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pouso Alto is nu in balbezit. Casamatta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pouso Alto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majorano zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crabu kopt de bal weg. Majorano geeft een lange en hoge pass. Numankadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Numankadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ambrożewski geeft een lange en hoge pass. Buza is nu in balbezit. Zampedri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zampedri krijgt een gele kaart. Buza raakt geblesseerd tijdens het duel. Mirra legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Crabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabu met een sublieme pass. Numankadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Numankadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - PEPPERSON 3:6

89e minuut.
Mirra passt de bal in één keer door. Despott is nu in balbezit. Despott speelt de bal door. Tkachev rent richting de bal. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Roser is nu in balbezit. Roser geeft een hoge lob. Zampedri is nu in balbezit. Buza onderschept slim de pass. Buza draait met de bal, schiet en ... Galande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 48%, PEPPERSON 52%.
alkmaar90 - PEPPERSON 3:6