Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 11:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Olympic Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2166
F.C. Pelagonia PBsnipers-Wadowice
4-3-3 ATT Tactiek 6
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 54.7
average Schieten formidable
weak Passen very good
average Verdedigen very good


6e minuut.
Jelikić probeert naar een medespeler te passen. Stein speelt de bal door. Daar is Machaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machaj haalt uit met een fantastische trap. Panovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:1

7e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan onderschept slim de pass. Machaj is nu in balbezit. Machaj draait met de bal, schiet en ... Panovski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obrejan rent richting de bal. Obrejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:2

16e minuut.
Stein met een snelle inworp. Jochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochman passt de bal in één keer door. Obrejan rent richting de bal. Obrejan draait met de bal, schiet en ... Panovski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Zavináč rent richting de bal. Zavináč passt de bal in één keer door. Stein speelt de bal door. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Roman onderschept slim de pass. Obrejan probeert de bal met de borst te controleren. Hunter rent richting de bal. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:3

24e minuut.
Machaj rent richting de bal. Stein is nu in balbezit. Stein geeft een hoge lob. Obrejan maakt een snoekduik en kopt de bal. Panovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:4

26e minuut.
Jelikić probeert naar een medespeler te passen. Jochman probeert de bal met de borst te controleren. Jochman passt de bal zonder na te denken. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jochman rent richting de bal. Jochman passt de bal met de wreef. Machaj is nu in balbezit. Machaj draait met de bal, schiet en ... Panovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:5

32e minuut.
Jochman is nu in balbezit. Jochman speelt de bal door. Machaj rent richting de bal. Machaj draait met de bal, schiet en ... Panovski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:6

35e minuut.
Obrejan rent richting de bal. Obrejan speelt de bal door. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:7

36e minuut.
Machaj verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Roman zijn tegenspeler op de grond. Machaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Krustev met een snel genomen vrije trap. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:8

40e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj onderschept slim de pass. Machaj passt de bal in één keer door. Jelikić geeft een lange en hoge pass. Obrejan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:9

42e minuut.
Jochman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochman passt de bal met de wreef. Obrejan met een sublieme pass. Klungelig pakt Machaj de bal. Machaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jochman is nu in balbezit. Jochman draait met de bal, schiet en ... Panovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Machaj geeft een lange en hoge pass. Jelikić is nu in balbezit. Jelikić passt de bal met de wreef. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 77%, PBsnipers-Wadowice 23%.
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:9

47e minuut.
Jelikić kopt de bal weg. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan passt de bal zonder na te denken. Machaj heeft problemen om de bal te vangen. Machaj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obrejan rent richting de bal. Obrejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:10

49e minuut.
Machaj passt de bal in één keer door. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obrejan raakt geblesseerd tijdens het duel. Obrejan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Panovski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:11

49e minuut.
Nikas speelt de bal door. Klungelig pakt McManus de bal. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:12

51e minuut.
Obrejan onderschept slim de pass. Obrejan passt de bal met de wreef. Goodwin rent richting de bal. Machaj onderschept slim de pass. Machaj passt de bal zonder na te denken. Panovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obrejan rent richting de bal. Obrejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:13

54e minuut.
Zavináč passt de bal zonder na te denken. Machaj rent richting de bal. Machaj passt de bal zonder na te denken. Obrejan rent richting de bal. Obrejan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:14

56e minuut.
Zavináč kopt de bal weg. Jochman heeft problemen om de bal te vangen. Jochman probeert naar een medespeler te passen. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj schiet op doel. Panovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Upton kopt de bal weg. Stein is nu in balbezit. Stein passt de bal met de wreef. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:15

63e minuut.
Kriston probeert naar een medespeler te passen. Boškovski heeft problemen om de bal te vangen. Machaj rent richting de bal. Machaj schiet op doel. Panovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stein geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Machaj is nu in balbezit. Machaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Jochman de bal. Jochman passt de bal zonder na te denken. Jelikić is nu in balbezit. Jelikić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:16

68e minuut.
Krustev passt de bal met de wreef. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj schiet op doel. Bargwanna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obrejan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Obrejan geeft de bal voor. Stein rent richting de bal. Stein haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Machaj de bal onder controle te krijgen. Panovski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:17

74e minuut.
Jelikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelikić passt de bal met de wreef. Machaj is nu in balbezit. Machaj draait met de bal, schiet en ... Hunter probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Panovski speelt de bal door. Jelikić kopt de bal weg. Bargwanna rent richting de bal. Machaj onderschept slim de pass. Machaj schiet op doel. Panovski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Bargwanna geeft de bal voor. Stein kopt de bal weg. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj haalt uit met een fantastische trap. Panovski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:18

79e minuut.
Klungelig pakt Jelikić de bal. Jelikić probeert naar een medespeler te passen. Machaj is nu in balbezit. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Obrejan geeft een hoge lob. Hunter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stein kopt de bal weg. Machaj rent richting de bal. Machaj haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Krustev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochman speelt de bal door. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bargwanna de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 79%, PBsnipers-Wadowice 21%.
F.C. Pelagonia - PBsnipers-Wadowice 0:18