Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 10:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Sodininkas Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
Sodininkas FK STUMBRAS
sodas-3 Tactiek tikimybe
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
33.7 gemiddelde waardering 33.4
goed Schieten matig
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Cirilo onderschept slim de pass. Cirilo passt de bal met de wreef. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - FK STUMBRAS 1:0

6e minuut.
Oliva kopt de bal weg. Ostroga geeft een lange en hoge pass. Bellacchi rent richting de bal. Bellacchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gialesakis heeft problemen om de bal te vangen. Gialesakis geeft een hoge lob. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Oliva geeft een hoge lob. Daar is Palmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Schijndel is nu in balbezit. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak schiet op doel. Benizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Bogieł is nu in balbezit. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel geeft een lange en hoge pass. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 36%, FK STUMBRAS 64%.
Sodininkas - FK STUMBRAS 1:0

46e minuut.
Preiano komt het veld opgelopen. Bratušek komt het veld opgelopen. Jančauskas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gialesakis rent richting de bal. Jančauskas onderschept slim de pass. Jančauskas speelt de bal door. Bellacchi rent richting de bal. Bellacchi haalt uit met een fantastische trap. Basiaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kulwiec komt het veld opgelopen. Galarza komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Grigoraş met de inworp. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cirilo krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiménez De León komt het veld opgelopen. Soupiadis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bratušek met een sublieme pass. Oliva geeft de bal voor. Argentiero probeert de bal aan de voet te houden. Ostroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostroga geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kulwiec stond buitenspel. Gotlevskis komt het veld opgelopen. Wieprzęć maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel met een sublieme pass. Mostowiak rent richting de bal. Mostowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sodininkas - FK STUMBRAS 2:0

69e minuut.
Cirilo kopt de bal weg. Palmer heeft problemen om de bal te vangen. Preiano met een sublieme pass. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... Galarza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Argentiero rent richting de bal. Argentiero met een sublieme pass. Kulwiec is nu in balbezit. Kulwiec schiet op doel. Basiaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gotlevskis rent richting de bal. Gotlevskis geeft een lange en hoge pass. Fortunato probeert de bal aan de voet te houden. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Galarza bokst de bal weg.

86e minuut.
Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel geeft een lange en hoge pass. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Oliva rent richting de bal. Argentiero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliva. Oliva krijgt een gele kaart. Argentiero raakt geblesseerd tijdens het duel. Semper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sodininkas 45%, FK STUMBRAS 55%.
Sodininkas - FK STUMBRAS 2:0