Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Investors Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6343
FC Investors 4 liga
541W Tactiek korczu_wroc
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 43.9
solide Schieten matig
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Mebus speelt de bal door. Melechowicz rent richting de bal. Melechowicz passt de bal in één keer door. Sira rent richting de bal. Sira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - 4 liga 1:0

3e minuut.
Kobylka rent richting de bal. Kobylka geeft een lange en hoge pass. Sira is nu in balbezit. Sira schiet op doel. Sobacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - 4 liga 2:0

6e minuut.
Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert geeft de bal voor. Kööts bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira onderschept slim de pass. Sira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Sira krijgt zijn hoofd ertegen. Loch is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kobylka neemt de hoekschop. Sira springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kulczyk met een sublieme pass. von Roll rent richting de bal. von Roll geeft de bal voor. Samarone maakt een snoekduik en kopt de bal. Matias probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gajáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajáry passt de bal zonder na te denken. von Roll geeft de bal voor. Daar is Samarone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samarone haalt uit met een fantastische trap. Matias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Sanmiguel controleert de bal met de borst. Melechowicz geeft een lange en hoge pass. Loch probeert de bal met de borst te controleren. Sira is nu in balbezit. Sira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Melechowicz rent richting de bal. Sanmiguel onderschept slim de pass. Sanmiguel passt de bal in één keer door. von Roll bereikt de bal nog maar net als eerste. von Roll geeft de bal voor. Matias bokst de bal weg.

43e minuut.
Mebus geeft een hoge lob. Daar is Kööts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira haalt uit met een fantastische trap. Sobacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - 4 liga 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 35%, 4 liga 65%.
FC Investors - 4 liga 3:0

54e minuut.
Gajáry met een sublieme pass. von Roll is nu in balbezit. von Roll heeft problemen om de bal te vangen. von Roll geeft een lange en hoge pass. Samarone krijgt zijn hoofd ertegen. Matias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mebus probeert naar een medespeler te passen. Melechowicz is nu in balbezit. Melechowicz probeert naar een medespeler te passen. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Kööts geeft een lange en hoge pass. Mebus kan de bal niet met de borst controleren. Mebus geeft een hoge lob. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira haalt uit met een fantastische trap. Sobacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kobylka met een snelle inworp. Mebus probeert de bal met de borst te controleren. Mebus geeft een hoge lob. Sira springt en kopt de bal. Sobacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - 4 liga 4:0

87e minuut.
Mebus passt de bal in één keer door. Przyjemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyjemski geeft een hoge lob. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 33%, 4 liga 67%.
FC Investors - 4 liga 4:0