Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów 4 liga
moja nowa t Tactiek korczu_wroc
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten incredible
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Hirao geeft een lange en hoge pass. Cernega met een sublieme pass. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano draait met de bal, schiet en ... Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - 4 liga 0:1

9e minuut.
Sanmiguel geeft de bal voor. Cernega kopt de bal weg. Daar is Gomes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahecha rent richting de bal. Mahecha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk passt de bal in één keer door. Tooming speelt de bal door. Konno rent richting de bal. Konno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Adan geeft een lange en hoge pass. Atanasijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Copain neemt de hoekschop. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toscano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - 4 liga 0:2

25e minuut.
Małyszka passt de bal in één keer door. Cernega met een sublieme pass. Copain rent richting de bal. Copain geeft de bal voor. Pázmándi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Copain met een sublieme pass. Toscano is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Copain neemt de hoekschop. Toscano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kmetec geeft een lange en hoge pass. Toscano met een sublieme pass. Copain rent richting de bal. Copain geeft de bal voor. Pázmándi maakt een snoekduik en kopt de bal. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

32e minuut.
Sordyl probeert naar een medespeler te passen. Cernega rent richting de bal. Cernega passt de bal zonder na te denken. Copain geeft een lange en hoge pass. Pázmándi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 55%, 4 liga 45%.
Zagaje Gdów - 4 liga 0:2

47e minuut.
Copain rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atanasijević. Copain raakt geblesseerd tijdens het duel. Copain zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toscano springt en kopt de bal. Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - 4 liga 0:3

49e minuut.
Fabiański is nu in balbezit. Fabiański probeert naar een medespeler te passen. Copain met een sublieme pass. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Estévez bokst de bal weg.

52e minuut.
Boca passt de bal met de wreef. Hirao bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernega tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cernega krijgt een gele kaart. Hirao raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Copain met een sublieme pass. Toscano speelt de bal door. Pázmándi is nu in balbezit. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. Estévez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - 4 liga 0:4

55e minuut.
Daar is Sanmiguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikita met een sublieme pass. Cernega kopt de bal weg. Toscano rent richting de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Estévez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Copain rent richting de bal. Copain geeft de bal voor. Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi verovert de bal door een tackle van achteren. Pázmándi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - 4 liga 0:5

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auribault komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Copain verovert de bal door een tackle van achteren. Copain geeft een hoge lob. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi haalt uit met een fantastische trap. Estévez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - 4 liga 0:6

63e minuut.
Sanmiguel geeft een lange en hoge pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca probeert naar een medespeler te passen. Mahecha rent richting de bal. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Mikita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Auribault met een sublieme pass. Adan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Mikita probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Samarone komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Copain rent richting de bal. Copain probeert naar een medespeler te passen. Fabiański met een sublieme pass. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guelfo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Copain bereikt de bal nog maar net als eerste. Copain passt de bal in één keer door. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - 4 liga 0:7

74e minuut.
Mahecha is nu in balbezit. Kmetec rent richting de bal. Mahecha onderschept slim de pass. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Mikita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - 4 liga 1:7

75e minuut.
Tooming verovert de bal door een tackle van achteren. Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno passt de bal in één keer door. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Cernega passt de bal zonder na te denken. Daar is Copain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copain passt de bal zonder na te denken. Toscano rent richting de bal. Toscano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cernega speelt de bal door. Copain is nu in balbezit. Copain met een sublieme pass. Toscano rent richting de bal. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - 4 liga 1:8

87e minuut.
Samarone geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Auribault geeft een lange en hoge pass. Mikołajczuk springt en kopt de bal. Mikita bokst de bal weg. Mahecha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - 4 liga 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 49%, 4 liga 51%.
Zagaje Gdów - 4 liga 2:8