Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: WKS PSK Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
WKS PSK FC Zakopane
PSK Tactiek Winter
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
50.3 gemiddelde waardering 55.5
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen formidable


7e minuut.
Gonzalo rent richting de bal. Gonzalo geeft een lange en hoge pass. Przywara rent richting de bal. Ongpauco onderschept slim de pass. Ongpauco schiet op doel. Kurz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Chochołek geeft een lange en hoge pass. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max geeft een hoge lob. Nordeide kopt de bal weg. Kurz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Noble passt de bal zonder na te denken. Ongpauco rent richting de bal. Ongpauco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - FC Zakopane 0:1

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Noble stond buitenspel. Pedros neemt vlug de vrije trap. Gonzalo geeft de bal voor. Ongpauco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ongpauco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chochołek onderschept slim de pass. Chochołek geeft een hoge lob. Ongpauco rent richting de bal. Ongpauco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - FC Zakopane 0:2

39e minuut.
Inworp. Gonzalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Max is nu in balbezit. Max geeft een lange en hoge pass. Noble maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS PSK - FC Zakopane 0:3

45e minuut.
Doeltrap. Hatoshi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS PSK 61%, FC Zakopane 39%.
WKS PSK - FC Zakopane 0:3

58e minuut.
Chochołek geeft een hoge lob. Nordeide geeft de bal voor. Klungelig pakt Przywara de bal. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Nordeide controleert de bal met de borst. Dlhoš is nu in balbezit. Nordeide tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dlhoš wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

60e minuut.
Gonzalo met een sublieme pass. Max heeft problemen om de bal te vangen. Max geeft de bal voor. Noble is nu in balbezit. Noble haalt uit met een fantastische trap. Kurz bokst de bal weg.

62e minuut.
Magiera passt de bal zonder na te denken. Jarzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzębski met een sublieme pass. Volckaert rent richting de bal. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Pelicano bokst de bal weg. Manukyan rent richting de bal. Manukyan geeft een hoge lob. Nordeide kopt de bal weg. Noble is nu in balbezit. Noble schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Jarzębski met de inworp. Gonzalo is nu in balbezit. Gonzalo passt de bal in één keer door. Volckaert is nu in balbezit. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Gonzalo probeert naar een medespeler te passen. Max probeert de bal met de borst te controleren. Max passt de bal zonder na te denken. Topaloğlu is nu in balbezit. Topaloğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gonzalo met een sublieme pass. Nordeide rent richting de bal. Nordeide passt de bal in één keer door. Noble rent richting de bal. Noble draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS PSK 56%, FC Zakopane 44%.
WKS PSK - FC Zakopane 0:3