Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forward Poznań Artmedia Poznań
at wą Tactiek kojaktag2
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
66.9 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Klungelig pakt Tomecki de bal. Tomecki passt de bal in één keer door. Lamonte is nu in balbezit. Lamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forward Poznań - Artmedia Poznań 1:0

7e minuut.
Vlassopoulos is nu in balbezit. Vlassopoulos passt de bal met de wreef. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş geeft een lange en hoge pass. Lamonte krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forward Poznań - Artmedia Poznań 2:0

18e minuut.
Szymiczek kopt de bal weg. Żmuda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamonte is nu in balbezit. Lamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forward Poznań - Artmedia Poznań 3:0

19e minuut.
Szymiczek speelt de bal door. Tomecki is nu in balbezit. Tomecki geeft de bal voor. Lamonte krijgt zijn hoofd ertegen. Relmuantv werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forward Poznań - Artmedia Poznań 4:0

24e minuut.
Daar is Piroddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özatalay onderschept slim de pass. Özatalay passt de bal zonder na te denken. Mahé is nu in balbezit. Mahé geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bramati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahé rent richting de bal. Mahé geeft een hoge lob. Lokusz maakt een snoekduik en kopt de bal. Crespo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forward Poznań - Artmedia Poznań 4:1

38e minuut.
Szymiczek schiet op doel. Cameron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomecki probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tomecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomecki probeert naar een medespeler te passen. Vlassopoulos met een sublieme pass. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Piroddu passt de bal met de wreef. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş passt de bal zonder na te denken. Lamonte rent richting de bal. Lamonte draait met de bal, schiet en ... Relmuantv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ciripoi rent richting de bal. Ciripoi met een sublieme pass. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş geeft de bal voor. Szymiczek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Relmuantv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forward Poznań 35%, Artmedia Poznań 65%.
Forward Poznań - Artmedia Poznań 4:1

53e minuut.
Vlassopoulos passt de bal met de wreef. Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Żmuda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lamonte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vlassopoulos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Deskov met de inworp. Hudlánek rent richting de bal. Muntenuş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hudlánek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Bircan passt de bal zonder na te denken. Lokusz is nu in balbezit. Sporcuoğlu is nu in balbezit. Lokusz onderschept slim de pass. Lokusz schiet op doel. Crespo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Cameron kopt de bal weg. Vlassopoulos rent richting de bal. Bramati begaat een overtreding. Vlassopoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlassopoulos komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koník komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sporcuoğlu geeft een hoge lob. Deskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deskov geeft een hoge lob. Koník is nu in balbezit. Koník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Koník kopt de bal weg. Nálepka probeert naar een medespeler te passen. Tomecki is nu in balbezit. Tomecki geeft een lange en hoge pass. Szymiczek springt en kopt de bal. Relmuantv kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Ciripoi geeft een lange en hoge pass. Lamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deskov. Deskov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forward Poznań 34%, Artmedia Poznań 66%.
Forward Poznań - Artmedia Poznań 4:1