Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Nieudaczników
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7091
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ POGOŃ SZCZECIN DĄBIE
NOWE P O G O Tactiek P3D
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 64
very good Schieten formidable
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


15e minuut.
Krzyżok passt de bal met de wreef. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon passt de bal in één keer door. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Piera geeft een hoge lob. Kominek probeert naar een medespeler te passen. Accollo rent richting de bal. Accollo geeft een lange en hoge pass. Piera springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Daar is Pantilimon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantilimon geeft de bal voor. Sosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kominek maakt een snoekduik en kopt de bal. Fajdowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:1

30e minuut.
Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Accollo heeft problemen om de bal te vangen. Accollo passt de bal zonder na te denken. Piera rent richting de bal. Piera schiet op doel. Fajdowicz bokst de bal weg.

36e minuut.
Pantilimon passt de bal zonder na te denken. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera probeert naar een medespeler te passen. Accollo geeft een lange en hoge pass. Piera krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Pyłko speelt de bal door. Zhak rent richting de bal. Pastorčić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pastorčić krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cornelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opałka is nu in balbezit. Opałka speelt de bal door. Higl rent richting de bal. Higl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Kurucsai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 64%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 36%.
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:1

60e minuut.
Inworp. Araos komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Accollo is nu in balbezit. Accollo met een sublieme pass. Piera heeft problemen om de bal te vangen. Piera haalt uit met een fantastische trap. Fajdowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:2

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chávez komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Englaro de bal onder controle te krijgen. Accollo is nu in balbezit. Accollo passt de bal in één keer door. Kominek rent richting de bal. Kominek draait met de bal, schiet en ... Fajdowicz bokst de bal weg.

90e minuut.
Pantilimon passt de bal in één keer door. Kominek is nu in balbezit. Aron begaat een overtreding. Kominek raakt geblesseerd tijdens het duel. Accollo komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 50%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 50%.
NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 0:2