Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Widzew RTS Łódź Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 761
Widzew RTS Łódź FC Tempe Strzały
tak Tactiek 2
45% Balbezit 55%
7% Spel op eigen helft 93%
29 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 29.1
good Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen good


2e minuut.
Matuszyński passt de bal zonder na te denken. Fengler rent richting de bal. Fengler geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beger neemt de hoekschop. Olkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kutlular zal de hoekschop nemen. Beger kopt de bal weg. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Beger met een snelle inworp. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas probeert naar een medespeler te passen. Habelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duvivier is nu in balbezit. Habelt is nu in balbezit. Habelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 1:0

9e minuut.
Matuszyński is nu in balbezit. Chmielniak onderschept slim de pass. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Kutlular is nu in balbezit. Kutlular met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duvivier is nu in balbezit. Duvivier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 2:0

11e minuut.
Fengler heeft problemen om de bal te vangen. Fengler geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Duvivier de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duvivier is nu in balbezit. Duvivier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 3:0

14e minuut.
Matuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gardas met een sublieme pass. Beger rent richting de bal. Beger schiet op doel. Duvivier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

16e minuut.
Beger onderschept slim de pass. Beger speelt de bal door. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier schiet op doel. Olkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kutlular met de inworp. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak passt de bal zonder na te denken. Duvivier is nu in balbezit. Duvivier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

19e minuut.
Beger kan de bal niet met de borst controleren. Matuszyński rent richting de bal. Met opzet legt Beger zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Beger moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Beger schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Inworp. Kutlular met de inworp. Chmielniak speelt de bal door. Duvivier rent richting de bal. Duvivier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olkowski trapt de bal weg van het doel. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gardas zal de hoekschop nemen. Matuszyński kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 4:0

30e minuut.
Inworp. Kutlular met een snelle inworp. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Duvivier rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Habelt is nu in balbezit. Habelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 5:0

33e minuut.
Gardas onderschept slim de pass. Gardas probeert naar een medespeler te passen. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier haalt uit met een fantastische trap. Olkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 6:0

36e minuut.
Doeltrap. Olkowski met een harde bal richting middenveld. Inworp. Kutlular zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmielniak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kutlular zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak passt de bal met de wreef. Duvivier is nu in balbezit. Duvivier draait met de bal, schiet en ... Olkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 7:0

42e minuut.
Kutlular rent richting de bal. Kutlular speelt de bal door. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier draait met de bal, schiet en ... Olkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 8:0

43e minuut.
Kutlular met een snelle inworp. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas geeft een lange en hoge pass. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew RTS Łódź 3%, FC Tempe Strzały 97%.
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 8:0

47e minuut.
Matuszyński rent richting de bal. Habelt onderschept slim de pass. Habelt met een sublieme pass. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 9:0

48e minuut.
Habelt met de inworp. Gardas geeft een hoge lob. Chmielniak is nu in balbezit. Duvivier rent richting de bal. Duvivier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Gardas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kutlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelt rent richting de bal. Habelt draait met de bal, schiet en ... Duvivier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Habelt met de inworp. Kutlular is nu in balbezit. Kutlular probeert naar een medespeler te passen. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 10:0

60e minuut.
Carreto is nu in balbezit. Kutlular met een sublieme pass. Habelt probeert naar een medespeler te passen. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier draait met de bal, schiet en ... Olkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kutlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlular haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Duvivier rent richting de bal. Fengler rent richting de bal. Duvivier verovert de bal door een tackle van achteren. Duvivier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 11:0

78e minuut.
Vanacker kopt de bal weg. Carreto heeft problemen om de bal te vangen. Carreto verovert de bal door een tackle van achteren. Kutlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutlular schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gardas met de inworp. Habelt rent richting de bal. Habelt draait met de bal, schiet en ... Olkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kutlular met de inworp. Chmielniak is nu in balbezit. Regőczi probeert naar een medespeler te passen. Cominges rent richting de bal. Cominges draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gardas passt de bal zonder na te denken. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier rent richting de bal. Habelt is nu in balbezit. Habelt schiet op doel. Olkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gardas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rebougas komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Cominges probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Rebougas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Regőczi kopt de bal weg. Carreto met een sublieme pass. Klungelig pakt Matuszyński de bal. Duvivier bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvivier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew RTS Łódź 12%, FC Tempe Strzały 88%.
Widzew RTS Łódź - FC Tempe Strzały 12:0