Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uccle fc 2014 K.S.K Lommel
kiko Tactiek Le Boom
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 26.2
formidable Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Kluge is nu in balbezit. Heyninck onderschept slim de pass. Kalinke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalinke krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Casina passt de bal zonder na te denken. Trujillo is nu in balbezit. Kalinke probeert naar een medespeler te passen. Kluge rent richting de bal. Kluge draait met de bal, schiet en ... Bruderek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 1:0

4e minuut.
Govorovas geeft een lange en hoge pass. Pérez controleert de bal met de borst. Trujillo rent richting de bal. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 2:0

5e minuut.
Inworp. Govorovas met de inworp. Kalinke geeft een hoge lob. Trujillo rent richting de bal. Trujillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 3:0

7e minuut.
Govorovas met een sublieme pass. Kluge is nu in balbezit. Heyninck rent richting de bal. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ross rent richting de bal. Kalinke onderschept slim de pass. Kalinke passt de bal zonder na te denken. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Casina bereikt de bal nog maar net als eerste. Casina passt de bal in één keer door. Govorovas heeft problemen om de bal te vangen. Govorovas met een sublieme pass. Casina geeft een lange en hoge pass. Bruderek bokst de bal weg. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge onderschept slim de pass. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 4:0

17e minuut.
Kluge rent richting de bal. Kalinke speelt de bal door. Klungelig pakt Trujillo de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ... Bruderek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 5:0

18e minuut.
Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke speelt de bal door. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bruderek met een sublieme pass. Casina kopt de bal weg. Klungelig pakt Heyninck de bal. Kalinke rent richting de bal. Kalinke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 6:0

22e minuut.
Kalinke speelt de bal door. Klungelig pakt Govorovas de bal. Govorovas met een sublieme pass. Trujillo is nu in balbezit. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 7:0

24e minuut.
Inworp. Pinella met de inworp. Govorovas geeft de bal voor. Klungelig pakt Trujillo de bal. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szulgo met een snelle inworp. Śmieszny geeft een hoge lob. Kluge maakt een snoekduik en kopt de bal. Bruderek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 8:0

32e minuut.
Govorovas passt de bal zonder na te denken. Daar is Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo draait met de bal, schiet en ... Bruderek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt Kluge de bal. Kluge passt de bal in één keer door. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo draait met de bal, schiet en ... Pérez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Śmieszny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Pérez is nu in balbezit. Pérez geeft een hoge lob. Szulgo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Trujillo geeft de bal voor. Lorenzini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kluge rent richting de bal. Kluge draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uccle fc 2014 11%, K.S.K Lommel 89%.
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 9:0

48e minuut.
Casina verovert de bal door een tackle van achteren. Casina geeft een hoge lob. Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 10:0

51e minuut.
Kalinke met een sublieme pass. Śmieszny is nu in balbezit. Śmieszny geeft een hoge lob. Daar is Kluge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pinella kopt de bal weg. Klungelig pakt Trujillo de bal. Jørgensen is nu in balbezit. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo passt de bal met de wreef. Śmieszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszny geeft een hoge lob. Kluge maakt een snoekduik en kopt de bal. Bruderek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kluge heeft problemen om de bal te vangen. Kluge geeft een lange en hoge pass. Milanesio kopt de bal weg. Kalinke is nu in balbezit. Kalinke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 11:0

63e minuut.
Kluge rent richting de bal. Kalinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 12:0

68e minuut.
Quốc Mạnh onderschept slim de pass. Quốc Mạnh met een sublieme pass. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pinella rent richting de bal. Pinella geeft een lange en hoge pass. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 13:0

71e minuut.
Kalinke verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinke probeert naar een medespeler te passen. Śmieszny speelt de bal door. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Bruderek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kalinke probeert naar een medespeler te passen. Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Vreven rent richting de bal. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Śmieszny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinke is nu in balbezit. Kalinke geeft een lange en hoge pass. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Śmieszny onderschept slim de pass. Śmieszny probeert naar een medespeler te passen. Casina geeft de bal voor. Daar is Kluge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluge krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo passt de bal zonder na te denken. Kluge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 14:0

86e minuut.
Quốc Mạnh geeft een lange en hoge pass. Trujillo kan de bal niet met de borst controleren. Trujillo passt de bal zonder na te denken. Kluge is nu in balbezit. Kluge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uccle fc 2014 12%, K.S.K Lommel 88%.
Uccle fc 2014 - K.S.K Lommel 14:0