Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: im. Jana Banasia
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
KS Pawłokoma FC Susanne
Skrzydłowy (Aus) Tactiek fcs_wing
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 59.8
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Damm verovert de bal door een tackle van achteren. Damm passt de bal in één keer door. Ścianek rent richting de bal. Ścianek geeft de bal voor. Damm krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - FC Susanne 1:0

4e minuut.
Zaralis geeft de bal voor. Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernández Nieto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gidoš neemt de penalty, wat een uithaal! Wilczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Carpentier kopt de bal weg. Pérez Costa rent richting de bal. Hatay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hatay krijgt een gele kaart. Pérez Costa raakt geblesseerd tijdens het duel. Pérez Costa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gidoš springt en kopt de bal. Wilczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
González Mateos passt de bal in één keer door. Carpentier rent richting de bal. Carpentier passt de bal met de wreef. Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Carpentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpentier met een sublieme pass. Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Pawłokoma - FC Susanne 1:1

30e minuut.
Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianek geeft een lange en hoge pass. Pérez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrúch verovert de bal door een tackle van achteren. Jendrúch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Korica rent richting de bal. Zandío onderschept slim de pass. Zandío probeert naar een medespeler te passen. Damm rent richting de bal. Damm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Carpentier geeft een lange en hoge pass. Fernández Nieto is nu in balbezit. Jova legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernández Nieto raakt geblesseerd tijdens het duel. Gidoš zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - FC Susanne 1:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minder komt het veld opgelopen. Plawgo komt het veld opgelopen. Kirch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 60%, FC Susanne 40%.
KS Pawłokoma - FC Susanne 1:2

47e minuut.
Plawgo kan de bal niet met de borst controleren. Carpentier probeert naar een medespeler te passen. Duy Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Gidoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gidoš haalt uit met een fantastische trap. Wilczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Pérez Costa met een sublieme pass. Zaralis rent richting de bal. Zaralis geeft de bal voor. Gidoš rent richting de bal. Gidoš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Pérez Costa de bal. Pérez Costa met een sublieme pass. Zaralis is nu in balbezit. Zaralis geeft de bal voor. Fernández Nieto springt en kopt de bal. Wilczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Plawgo is nu in balbezit. Plawgo passt de bal zonder na te denken. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder speelt de bal door. Damm bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zaralis geeft een hoge lob. Kirch kopt de bal weg. Klungelig pakt Jova de bal. Fernández Nieto rent richting de bal. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Korica bereikt de bal nog maar net als eerste. Korica speelt de bal door. Klungelig pakt Zaralis de bal. Zaralis geeft een hoge lob. Fernández Nieto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pawłokoma - FC Susanne 1:3

80e minuut.
Duy Hùng geeft de bal voor. Zaralis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaralis passt de bal in één keer door. Gidoš rent richting de bal. Gidoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pawłokoma 57%, FC Susanne 43%.
KS Pawłokoma - FC Susanne 1:3