Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:44
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gander United Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2251
Gander United AG TCZEW
Attack Tactiek new
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53 gemiddelde waardering 32.7
formidabel Schieten matig
goed Passen goed
solide Verdedigen matig


6e minuut.
Daar is Kancik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kancik ... Strafschop! Kancik krijgt een gele kaart. Sorocori is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Năsosu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zoliborz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - AG TCZEW 1:0

11e minuut.
Năsosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cybulski verovert de bal door een tackle van achteren. Cybulski geeft een lange en hoge pass. Krajewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gander United - AG TCZEW 1:1

16e minuut.
Wodecki rent richting de bal. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã passt de bal in één keer door. Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sorocori krijgt zijn hoofd ertegen. Zoliborz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - AG TCZEW 2:1

20e minuut.
Năsosu passt de bal in één keer door. Fajila is nu in balbezit. Fajila geeft de bal voor. Sorocori heeft problemen om de bal te vangen. Sorocori draait met de bal, schiet en ... Zoliborz bokst de bal weg. Daar is Cybulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoliborz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Kural bereikt de bal nog maar net als eerste. Kural passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Buleatã de bal onder controle te krijgen. Krajewski rent richting de bal. Krajewski haalt uit met een fantastische trap. Byczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Vanden Borre probeert naar een medespeler te passen. Năsosu speelt de bal door. Fajila is nu in balbezit. Fajila geeft een hoge lob. Camejo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wodecki kopt de bal weg. Vanden Borre probeert naar een medespeler te passen. Toujani heeft problemen om de bal te vangen. Toujani geeft de bal voor. Camejo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - AG TCZEW 3:1

34e minuut.
Buleatã maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cybulski controleert de bal met de borst. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Toujani speelt de bal door. Fajila rent richting de bal. Camejo is nu in balbezit. Camejo haalt uit met een fantastische trap. Zoliborz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - AG TCZEW 4:1

40e minuut.
Năsosu onderschept slim de pass. Năsosu met een sublieme pass. Fajila is nu in balbezit. Fajila geeft een lange en hoge pass. Sorocori maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vanden Borre met een sublieme pass. Fajila is nu in balbezit. Fajila speelt de bal door. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 32%, AG TCZEW 68%.
Gander United - AG TCZEW 4:1

50e minuut.
Buleatã met een sublieme pass. Daar is Camejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajila geeft een lange en hoge pass. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorocori schiet op doel. Zoliborz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - AG TCZEW 5:1

52e minuut.
Toujani geeft een lange en hoge pass. Daar is Bujok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năsosu rent richting de bal. Năsosu haalt uit met een fantastische trap. Zoliborz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - AG TCZEW 6:1

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buleatã zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fajila is nu in balbezit. Fajila geeft een hoge lob. Sorocori krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Toujani rent richting de bal. Toujani geeft een lange en hoge pass. Bujok heeft problemen om de bal te vangen. Camejo is nu in balbezit. Camejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - AG TCZEW 7:1

64e minuut.
Năsosu kopt de bal weg. Camejo heeft problemen om de bal te vangen. Bródka begaat een overtreding. Camejo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vanden Borre wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Năsosu rent richting de bal. Năsosu passt de bal zonder na te denken. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã geeft een lange en hoge pass. Camejo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Vanden Borre met een sublieme pass. Fajila bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajila probeert naar een medespeler te passen. Toujani is nu in balbezit. Toujani geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sorocori rent richting de bal. Toujani is nu in balbezit. Sorocori rent richting de bal. Sorocori geeft een hoge lob. Camejo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Buleatã speelt de bal door. Klungelig pakt Camejo de bal. Kaclerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo verovert de bal door een tackle van achteren. Camejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - AG TCZEW 8:1

83e minuut.
Toujani met een sublieme pass. Sorocori bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sorocori raakt geblesseerd tijdens het duel. Năsosu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Gander United - AG TCZEW 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gander United 17%, AG TCZEW 83%.
Gander United - AG TCZEW 9:1