Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pallo-sepot Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5448
Pallo-sepot Team Fastball
442 Tactiek 523special
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 53.8
solid Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Onnenvirta geeft een hoge lob. Solana probeert naar een medespeler te passen. Okkonen rent richting de bal. Obradors is nu in balbezit. Obradors draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Levonen probeert naar een medespeler te passen. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Okkonen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okkonen krijgt een gele kaart. Urzică raakt geblesseerd tijdens het duel. Pasquali zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Viherlaiho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Team Fastball 0:1

13e minuut.
Obradors probeert naar een medespeler te passen. Osório rent richting de bal. Osório passt de bal met de wreef. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali haalt uit met een fantastische trap. Viherlaiho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pehkola passt de bal met de wreef. Osório bereikt de bal nog maar net als eerste. Osório passt de bal met de wreef. Urzică rent richting de bal. Urzică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Team Fastball 0:2

22e minuut.
Gonzalez Pacheco rent richting de bal. Osório onderschept slim de pass. Osório probeert naar een medespeler te passen. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Urzică heeft problemen om de bal te vangen. Kaczmarek met een sublieme pass. Pasquali rent richting de bal. Pasquali draait met de bal, schiet en ... Viherlaiho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Virola trapt de bal weg. Levonen kopt de bal weg. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Renvall de bal onder controle te krijgen. Votrubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Votrubec passt de bal met de wreef. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Osório onderschept slim de pass. Osório met een sublieme pass. Urzică is nu in balbezit. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Viherlaiho is nu in balbezit. Viherlaiho geeft een hoge lob. Ciorbea kopt de bal weg. Urzică kan de bal niet met de borst controleren. Urzică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Solana met een sublieme pass. Kaczmarek speelt de bal door. Urzică probeert naar een medespeler te passen. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Team Fastball 0:3

35e minuut.
Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali is nu in balbezit. Pehkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Kaczmarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczmarek passt de bal met de wreef. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică draait met de bal, schiet en ... Korva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Gonzalez Pacheco de bal. Gonzalez Pacheco passt de bal zonder na te denken. Korva is nu in balbezit. Korva geeft een lange en hoge pass. Renvall maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 70%, Team Fastball 30%.
Pallo-sepot - Team Fastball 0:3

53e minuut.
Votrubec geeft een hoge lob. Urzică probeert de bal met de borst te controleren. Urzică met een sublieme pass. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Team Fastball 0:4

55e minuut.
Onnenvirta geeft een hoge lob. Renvall probeert de bal aan de voet te houden. Vidanov probeert naar een medespeler te passen. Pasquali rent richting de bal. Pasquali haalt uit met een fantastische trap. Viherlaiho bokst de bal weg.

59e minuut.
Pehkola met een sublieme pass. Ciorbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Osório zijn tegenspeler op de grond. Osório krijgt een gele kaart. Ciorbea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Daar is Pasquali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korva is nu in balbezit. Urzică onderschept slim de pass. Pasquali rent richting de bal. Pasquali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Nurmijoki komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Virola rent richting de bal. Pasquali onderschept slim de pass. Pasquali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Team Fastball 0:5

70e minuut.
Pehkola rent richting de bal. Solana verovert de bal door een tackle van achteren. Solana geeft een lange en hoge pass. Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Onnenvirta rent richting de bal. Onnenvirta passt de bal met de wreef. Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rantaniemi met een sublieme pass. Vidanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Solana speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Vidanov de bal onder controle te krijgen. Korva geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Team Fastball 1:5

75e minuut.
Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek passt de bal zonder na te denken. Pasquali rent richting de bal. Pasquali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Team Fastball 1:6

77e minuut.
Osório verovert de bal door een tackle van achteren. Osório met een sublieme pass. Kaczmarek speelt de bal door. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali schiet op doel. Viherlaiho bokst de bal weg. Viherlaiho speelt de bal door. Nurmijoki kopt de bal weg. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Onnenvirta rent richting de bal. Kaczmarek rent richting de bal. Kaczmarek met een sublieme pass. Pasquali rent richting de bal. Pasquali schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Viherlaiho trapt de bal weg van het doel. Levonen met een sublieme pass. Kaczmarek rent richting de bal. Urzică rent richting de bal. Urzică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Levonen kopt de bal weg. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek probeert naar een medespeler te passen. Urzică is nu in balbezit. Urzică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Perälahti geeft de bal voor. Onnenvirta rent richting de bal. Kaczmarek speelt de bal door. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Nurmijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmijoki speelt de bal door. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali haalt uit met een fantastische trap. Viherlaiho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pallo-sepot - Team Fastball 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pallo-sepot 62%, Team Fastball 38%.
Pallo-sepot - Team Fastball 1:7