Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Seni Kendime Sakladım...
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4930
__BEŞİKTAŞK__ fenerbahce futbol
Duvar Tactiek taktiktik
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 40.7
excellent Schieten good
adequate Passen good
very good Verdedigen weak


3e minuut.
Janczarek passt de bal met de wreef. Mularczyk rent richting de bal. Patano verovert de bal door een tackle van achteren. Patano schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Gut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac draait met de bal, schiet en ... Tokarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patano is nu in balbezit. Patano haalt uit met een fantastische trap. Tokarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - fenerbahce futbol 1:0

7e minuut.
Vicioso probeert de bal met de borst te controleren. Ryczek rent richting de bal. Ryczek geeft een lange en hoge pass. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Lemmats de bal. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski passt de bal zonder na te denken. Daar is Pupovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pupovac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Balković kopt de bal weg. Ryczek heeft problemen om de bal te vangen. Ryczek met een sublieme pass. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac draait met de bal, schiet en ... Tokarz bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Kaszubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaszubski geeft een hoge lob. Patano is nu in balbezit. Patano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mularczyk de bal onder controle te krijgen. Tokarz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Balković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczarek passt de bal met de wreef. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ryczek geeft de bal voor. Ettl heeft problemen om de bal te vangen. Pupovac onderschept slim de pass. Pupovac draait met de bal, schiet en ... Tokarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - fenerbahce futbol 2:0

32e minuut.
Janczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Janczarek met een sublieme pass. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano draait met de bal, schiet en ... Tokarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - fenerbahce futbol 3:0

34e minuut.
Gut geeft de bal voor. Ryczek heeft problemen om de bal te vangen. Ryczek met een sublieme pass. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Janczarek is nu in balbezit. Janczarek speelt de bal door. Patano rent richting de bal. Patano haalt uit met een fantastische trap. Mularczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janczarek zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Babaşahin kopt de bal weg. Kaszubski geeft de bal voor. Ettl kopt de bal weg. Patano is nu in balbezit. Patano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vicioso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek onderschept slim de pass. Ryczek geeft de bal voor. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 32%, fenerbahce futbol 68%.
__BEŞİKTAŞK__ - fenerbahce futbol 3:0

52e minuut.
Kaszubski geeft een hoge lob. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac geeft een hoge lob. Patano bereikt de bal nog maar net als eerste. Patano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Dalheimer heeft problemen om de bal te vangen. Dalheimer geeft de bal voor. Daar is Gut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryczek geeft een hoge lob. Patano rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Janczarek geeft de bal voor. Klungelig pakt Balković de bal. Mularczyk is nu in balbezit. Patano onderschept slim de pass. Patano haalt uit met een fantastische trap. Tokarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Balković met een sublieme pass. Daar is Janczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczarek geeft een hoge lob. Pupovac probeert de bal aan de voet te houden. Pupovac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kaszubski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozalak met de inworp. Vicioso geeft een lange en hoge pass. Dann springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Babaşahin geeft een lange en hoge pass. Pupovac rent richting de bal. Balković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balković krijgt een gele kaart. Pupovac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pupovac neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Janczarek is nu in balbezit. Dann onderschept slim de pass. Kaszubski verovert de bal door een tackle van achteren. Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczarek geeft een lange en hoge pass. Tokarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - fenerbahce futbol 4:0

90e minuut.
Ryczek met een sublieme pass. Pupovac is nu in balbezit. Balković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balković krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pupovac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pupovac neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
__BEŞİKTAŞK__ - fenerbahce futbol 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: __BEŞİKTAŞK__ 26%, fenerbahce futbol 74%.
__BEŞİKTAŞK__ - fenerbahce futbol 5:0