Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-11 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Ravenna City Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
AS Ravenna S.S.C.CONDOR
L.A Tactiek Chiara Serie C
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 51.5
formidable Schieten very good
good Passen solid
formidable Verdedigen good


9e minuut.
Pasquina speelt de bal door. Jędrzejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejczak passt de bal zonder na te denken. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 1:0

12e minuut.
Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita geeft een lange en hoge pass. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Padavičius geeft een hoge lob. Naerica heeft problemen om de bal te vangen. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tankut met een harde bal richting middenveld. Padavičius rent richting de bal. Borovčanin begaat een overtreding. Borovčanin krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita passt de bal zonder na te denken. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Tankut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 2:0

22e minuut.
Korol onderschept slim de pass. Klungelig pakt Schulp de bal. Korol onderschept slim de pass. Korol geeft een hoge lob. Borovčanin kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Korol rent richting de bal. Korol geeft een lange en hoge pass. Daar is Panek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega draait met de bal, schiet en ... Tankut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 3:0

35e minuut.
Mitić is nu in balbezit. Jilmer rent richting de bal. Mitić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitić krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Padavičius met een sublieme pass. Fujita is nu in balbezit. Fujita probeert naar een medespeler te passen. Tega rent richting de bal. Tega schiet op doel. Tankut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Saporiti probeert naar een medespeler te passen. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute verovert de bal door een tackle van achteren. Mamute draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 40%, S.S.C.CONDOR 60%.
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 3:1

46e minuut.
Kadir komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Korol met een sublieme pass. Padavičius met een sublieme pass. Jędrzejczak geeft de bal voor. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gallotta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tega rent richting de bal. Tega haalt uit met een fantastische trap. Tankut maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Jilmer probeert naar een medespeler te passen. Kadir is nu in balbezit. Kadir passt de bal met de wreef. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Schulp rent richting de bal. Korol begaat een overtreding. Schulp raakt geblesseerd tijdens het duel. Borovčanin met een snel genomen vrije trap. Mamute bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 3:2

65e minuut.
Padavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamute onderschept slim de pass. Okrzesik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Okrzesik krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Korol geeft een lange en hoge pass. Fujita kopt de bal weg. Mamute is nu in balbezit. Mamute draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Borovčanin speelt de bal door. Korol geeft de bal voor. Klungelig pakt Panek de bal. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Padavičius onderschept slim de pass. Fujita is nu in balbezit. Fujita probeert naar een medespeler te passen. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Borovčanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schulp is nu in balbezit. Korol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Korol krijgt een gele kaart. Schulp raakt geblesseerd tijdens het duel. Schulp legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Grzonkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 3:3

90e minuut.
Kadir is nu in balbezit. Kadir probeert naar een medespeler te passen. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 42%, S.S.C.CONDOR 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 3:3