Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
teresina city bulls Cruzeiro Futebol Clube
copa Tactiek RET 5-3-2 TIME
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 63.6
very good Schieten very good
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Piigert controleert de bal met de borst. Estevão is nu in balbezit. Piigert verovert de bal door een tackle van achteren. Piigert geeft een hoge lob. Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kaas is nu in balbezit. Kaas passt de bal in één keer door. Sumarjono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarjono geeft de bal voor. Schindler geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Qassemi rent richting de bal. Schindler onderschept slim de pass. Schindler passt de bal zonder na te denken. Karaahmetoğlu rent richting de bal. Karaahmetoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Piigert bereikt de bal nog maar net als eerste. Piigert passt de bal in één keer door. Myllykoski heeft problemen om de bal te vangen. Myllykoski haalt uit met een fantastische trap. Laikmaa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Văn Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Phương speelt de bal door. Flores is nu in balbezit. Flores geeft de bal voor. Suárez Betancort krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teresina city bulls 56%, Cruzeiro Futebol Clube 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
teresina city bulls - Cruzeiro Futebol Clube 0:0

49e minuut.
Myllykoski heeft problemen om de bal te vangen. Kaas rent richting de bal. Kaas passt de bal zonder na te denken. Daar is Sumarjono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumarjono geeft de bal voor. Lamouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schindler heeft problemen om de bal te vangen. Chacón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schindler raakt geblesseerd tijdens het duel. Barroso komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Schindler neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
teresina city bulls - Cruzeiro Futebol Clube 0:1

59e minuut.
Sumarjono geeft de bal voor. Schindler kopt de bal weg. Karaahmetoğlu rent richting de bal. Karaahmetoğlu geeft de bal voor. Nascimento springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piigert met de inworp. Kandilli probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Flores geeft de bal voor. Laikmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suárez Betancort is nu in balbezit. Suárez Betancort draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
teresina city bulls - Cruzeiro Futebol Clube 1:1

86e minuut.
Schindler rent richting de bal. Schindler probeert naar een medespeler te passen. Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Nascimento is nu in balbezit. Nascimento schiet op doel. Lamouchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Karaahmetoğlu onderschept slim de pass. Karaahmetoğlu met een sublieme pass. Sumarjono is nu in balbezit. Sumarjono geeft een lange en hoge pass. Nascimento springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: teresina city bulls 57%, Cruzeiro Futebol Clube 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
teresina city bulls - Cruzeiro Futebol Clube 1:1