Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Nuevos Drunken Elephants
ik10 Tactiek 3-4-3 left
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.2 gemiddelde waardering 60.4
good Schieten formidable
good Passen formidable
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Zhotev bereikt de bal nog maar net als eerste. Denijs is nu in balbezit. Wergeland begaat een overtreding. Wergeland krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Paczos rent richting de bal. Saez verovert de bal door een tackle van achteren. Saez speelt de bal door. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Dagerlund geeft een lange en hoge pass. Laursen heeft problemen om de bal te vangen. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos draait met de bal, schiet en ... Faryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nuevos - Drunken Elephants 0:1

19e minuut.
Saez speelt de bal door. Paczos rent richting de bal. Laursen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laursen krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Esposito passt de bal in één keer door. Verkin met een sublieme pass. Daar is Dagerlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagerlund geeft een lange en hoge pass. Paczos springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paczos rent richting de bal. Paczos draait met de bal, schiet en ... Faryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nuevos - Drunken Elephants 0:2

33e minuut.
Habers heeft problemen om de bal te vangen. Habers geeft een hoge lob. Klungelig pakt Laursen de bal. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Faryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Paczos kopt de bal weg. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund geeft een hoge lob. Paczos is nu in balbezit. Paczos schiet op doel. Faryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Denijs is nu in balbezit. Wergeland verovert de bal door een tackle van achteren. Wergeland passt de bal met de wreef. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Esposito probeert naar een medespeler te passen. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund geeft de bal voor. Paczos maakt een snoekduik en kopt de bal. Faryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nuevos - Drunken Elephants 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nuevos 73%, Drunken Elephants 27%.
Real Nuevos - Drunken Elephants 0:3

47e minuut.
Wergeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Wergeland geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Laursen de bal. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos schiet op doel. Faryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Scalat passt de bal met de wreef. Denijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Denijs met een sublieme pass. de Vriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vriendt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wellens komt het veld opgelopen. Applebottom komt het veld opgelopen. Dantschotter komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Denijs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţirtea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Walle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund geeft een lange en hoge pass. Paczos krijgt zijn hoofd ertegen. Faryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlaeminck komt het veld opgelopen. Buyle komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Ţirtea kopt de bal weg. Wergeland heeft problemen om de bal te vangen. Wergeland geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Denijs de bal onder controle te krijgen. Verkin maakt een snoekduik en kopt de bal. Buyle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Habers verovert de bal door een tackle van achteren. Habers geeft de bal voor. Saez controleert de bal met de borst. Paczos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paczos haalt uit met een fantastische trap. Buyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Buyle met een sublieme pass. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens geeft een lange en hoge pass. Verkin is nu in balbezit. Verkin haalt uit met een fantastische trap. Buyle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wergeland is nu in balbezit. Vlaeminck legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wergeland is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paczos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Habers rent richting de bal. Habers probeert naar een medespeler te passen. Dagerlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagerlund geeft de bal voor. Verkin springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubelka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wergeland geeft een lange en hoge pass. Dagerlund is nu in balbezit. Dagerlund haalt uit met een fantastische trap. Buyle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nuevos 77%, Drunken Elephants 23%.
Real Nuevos - Drunken Elephants 0:3