Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bolide Damburgers
Compact Tactiek XTC
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 62.3
average Schieten outstanding
average Passen formidable
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Liberatore is nu in balbezit. Sznajder is nu in balbezit. Liberatore onderschept slim de pass. Kourkoulos geeft de bal voor. Giron krijgt zijn hoofd ertegen. Elslander bokst de bal weg. Bale rent richting de bal. Liberatore onderschept slim de pass. Liberatore haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Itaqui speelt de bal door. Ðức Hải rent richting de bal. Ðức Hải passt de bal met de wreef. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Cure passt de bal zonder na te denken. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải passt de bal zonder na te denken. Daar is Giron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giron draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Itaqui is nu in balbezit. Sznajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sznajder geeft de bal voor. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk geeft de bal voor. Elslander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Lahanacı geeft een lange en hoge pass. Petriniotis is nu in balbezit. Petriniotis passt de bal in één keer door. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Giron draait met de bal, schiet en ... Bale kopt de bal weg. Sznajder is nu in balbezit. Kourkoulos geeft een lange en hoge pass. Liberatore krijgt zijn hoofd ertegen. Elslander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giron springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Damburgers 0:1

28e minuut.
Bale passt de bal in één keer door. Daar is Ðức Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Hải speelt de bal door. Giron rent richting de bal. Giron draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải passt de bal met de wreef. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Damburgers 0:2

31e minuut.
Sterling met een sublieme pass. Lejeune bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron is nu in balbezit. Giron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Damburgers 0:3

37e minuut.
Daar is Itaqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itaqui passt de bal in één keer door. Kourkoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos geeft een hoge lob. Giron springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ðức Hải kopt de bal weg. Giron heeft problemen om de bal te vangen. Jacobs is nu in balbezit. Giron verovert de bal door een tackle van achteren. Giron geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Damburgers 0:4

40e minuut.
Penninck geeft een hoge lob. Komasiński is nu in balbezit. Komasiński geeft een hoge lob. Liberatore rent richting de bal. Liberatore haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Komasiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Itaqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Itaqui geeft een hoge lob. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Damburgers 0:5

43e minuut.
Giron is nu in balbezit. Petriniotis geeft de bal voor. Bale controleert de bal met de borst. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Damburgers 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolide 73%, Damburgers 27%.
bolide - Damburgers 0:6

47e minuut.
Cure met een sublieme pass. Kourkoulos is nu in balbezit. Kourkoulos geeft de bal voor. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Komasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński passt de bal in één keer door. Liberatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberatore draait met de bal, schiet en ... Elslander maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Damburgers 0:7

53e minuut.
van Es komt het veld opgelopen. Pot komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bale onderschept slim de pass. Kourkoulos rent richting de bal. Kourkoulos speelt de bal door. Liberatore rent richting de bal. Liberatore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Prałatowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Kourkoulos de bal. Kourkoulos geeft een lange en hoge pass. Giron is nu in balbezit. Giron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Petriniotis is nu in balbezit. Petriniotis geeft de bal voor. Liberatore is nu in balbezit. Liberatore draait met de bal, schiet en ... Elslander maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

73e minuut.
Ðức Hải probeert naar een medespeler te passen. Kourkoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kourkoulos passt de bal zonder na te denken. Liberatore is nu in balbezit. Liberatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bolide - Damburgers 0:8

75e minuut.
Petriniotis geeft een lange en hoge pass. Penninck kopt de bal weg. Klungelig pakt Kourkoulos de bal. Kourkoulos geeft de bal voor. Giron krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gombkötő komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Petriniotis geeft een hoge lob. Ðức Hải kan de bal niet met de borst controleren. Ðức Hải passt de bal zonder na te denken. Gombkötő rent richting de bal. Gombkötő schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Giron probeert de bal met de borst te controleren. Wickmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Giron. Giron krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolide 72%, Damburgers 28%.
bolide - Damburgers 0:8