Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RomaFC Chucuto FC
Nelson10 Tactiek 433Mod
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
37.8 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Añor onderschept slim de pass. Añor passt de bal zonder na te denken. Guerra rent richting de bal. Guerra geeft een hoge lob. Ponce is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Chucuto FC 0:1

5e minuut.
Añor passt de bal zonder na te denken. Guerra rent richting de bal. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Chucuto FC 0:2

21e minuut.
Santos speelt de bal door. Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate draait met de bal, schiet en ... Saggiomo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Chucuto FC 0:3

23e minuut.
Ponce geeft een hoge lob. Aguirre onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Añor neemt de hoekschop. Pacheco is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Damian geeft een lange en hoge pass. Ponce kopt de bal weg. Klungelig pakt Santos de bal. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra geeft de bal voor. Zárate is nu in balbezit. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Chucuto FC 0:4

44e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. Tollini rent richting de bal. Tollini geeft een lange en hoge pass. Ponce rent richting de bal. Ponce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 73%, Chucuto FC 27%.
RomaFC - Chucuto FC 0:4

56e minuut.
Inciarte geeft de bal voor. Zárate kopt de bal weg. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Guerra geeft een hoge lob. Zárate kopt de bal weg. Siewkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Riberos komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Siewkowski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siewkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerra rent richting de bal. Guerra passt de bal met de wreef. Riberos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Siewkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Siewkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponce geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inciarte verovert de bal door een tackle van achteren. Inciarte geeft een lange en hoge pass. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce draait met de bal, schiet en ... Riberos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Damian is nu in balbezit. Damian geeft een hoge lob. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce rent richting de bal. Ponce draait met de bal, schiet en ... Riberos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bejarano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárate rent richting de bal. Zárate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RomaFC - Chucuto FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RomaFC 67%, Chucuto FC 33%.
RomaFC - Chucuto FC 0:5